Тодор Батков-син: Институциите заедно с българската писменост са в основата на държавната ни идентичност

  • 25 май 2024 10:52

  • 669
  • 4
Тодор Батков-син: Институциите заедно с българската писменост са в основата на държавната ни идентичност
©

„Подкрепете ме с преференция 102 и номер 22 на изборите на 9 юни, за да бъда посланик в парламента на каузата за опазване на традициите и спорта в региона. Спортното училище в Чепеларе, както и Националното училище за фолклорни изкуства  в Широка лъка са национално богатство и заслужават подкрепа не само на местно, но и на национално ниво“.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 833

Това каза кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Тодор Батков-син по време на празника на гр. Чепеларе. Кандидатската листа на партията се срещна с кметовете на Чепеларе и Широка лъка - Боран Ханджиев и Васил Седянков.

Тодор Батков- син благодари за поканата да бъде част от празника на Чепеларе и напомни, че градът е зеленото сърце на България и e родно място на баба ми Зойка Кронева.

„Щастлив съм, че хората тук пазят толкова сърцато българското слово, културните традиции и магичния ни фолклор!“, отбеляза още Батков-син. 

На площада на Чепеларе той се срещна и с вицепрезидента на Република България – Илиана Йотова.„С нея споделяме общи виждания за нуждата от нов тласък в развитието на Родопите. В 50-тот НС ще работя за диалога между институциите и запазването на техния авторитет, защото заедно с българската писменост те са в основата на държавната ни идентичност!“, сподели Батков-син.

Празничната програма на кандидата за депутат от гражданската квота продължи със срещи с избиратели в девинския квартал Настан и в смолянското село Кутела. Тодор Батков-син разказа, че за него са истински зареждащи именно срещите с хората, от които научава много за проблемите, които ги вълнуват и заедно обсъждат идеи за развитие на региона.

„Днес в кв. Настан освен 24 май отбелязват и кварталния си празник, който е повод хората тук да се насладят на празничната програма, на семейните сбирки и на многото радостни моменти заедно! Родопчани са известни с гостоприемството си и с широките си сърца! Тук традициите се тачат от векове и се предават на бъдещите поколения!“, изрази възхищението си Тодор Батков-син, чиято родова история е тясно свързана с региона, а той самият не крие емоционалната си свързаност с Родопите. 

* Купуването и продаването на гласове е престъпление

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
669 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.25 | 17:27

4
❤️ Г­­­о­­­р­­е­­щ­и­ ­м­о­­­м­и­­­ч­­­е­т­а­­­ ­­в­­и­­­ ­­о­­ч­а­­­к­в­­­а­­­т ­-­ X­­­1­­­8­­­.­F­­­U­N

2024.05.25 | 12:19

3
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
Ха, ха, ха

2024.05.25 | 11:22

2
всички червени деца и внуци - в "герб-сдс". ахахахаха, но тиквака, видите ли, не бил комунист :)

2024.05.25 | 11:21

1
тоя полуграмотен помияр, освен заради окраденото от баща му-престъпника, по каква друга причина го слушаме?

Добави коментар

Водещи новини