Бойко Борисов: ПП-ДБ ни дължат ротация, хората искат ние да сме доминиращата сила

  • 23 май 2024 18:13

  • 3712
  • 48
Бойко Борисов: ПП-ДБ ни дължат ротация, хората искат ние да сме доминиращата сила
© Bulphoto (архив)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в предизборна среща със симпатизанти на партията във Велико Търново. Залата на Учредитрелното събрание, в което е била приета Търновската конституция го приветства с бурни аплодисменти. 

Домакин бе кметът на Велико Търново Даниел Панов.

Бившият здравен министър Костадин Ангелов заяви: "Всички ще работим, за да оправдаем доверието и отговорността", подчерта той и добави: "След Продължаваме промяната трева не никне. Ние няма да предадем и продадем България, заяви Ангелов и допълни, че 1538 проекта по оперативни програми на ЕС са реализирани и близо 500 млн. лв. инвестиции са направени в Търновска област по времето на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. А от 2021 година насам - нула".

Евродепутатът Ева Майдел изтъкна, че България е усвоила едва 1% по Плана за възстановяване и устойчивост през последните три години. 

Борисов се възмути от ПП: Незаконни арести, незаконен кеш, незаконни електронни подписи

Думата бе дадена на бившият финансов министър Владислав Горанов, който заяви, че е много важно какви политически послания се използват и как се кръщават партиите. "Страхувам се, че думата "Промяна" ще придобие негативен оттенък, а не трябва да си хабим думите. За Харвард не говорим, това е проблем на академичната общност. Най-големият проблем, който дойде с вдигнатия юмрук на Румен Радев, е, че можехме да сме в еврозоната вече", посочи той.

"По-нестабилна и слаба държава България не е била, Европа - също. Има тотален икономически хаос", започна Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той обърна внимание на лошата инфраструктура в района на Търново. "Едни полицаи ни бутнаха да минем по-бързо, че щяхме да закъснеем, защото има задръстване в града. Отворих си прозореца и си викам: Добро задръстване, добро чакане...Международният път минава през чаршията. Това е чудовищно. Цариградско е по-малко запушено от вашия път. Но и то е запушено - хаосът е в пълните му размери", заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Хемус стои три години обрасла с бурени - значи не е важна. Но хората години наред търпят. За Петрич където оставих, там си е спрял пътят и пътуваш часове по Кресненското дефиле", констатира бившият премиер.

"Санирахме блоковете с нула лева, сега не санират нищо, а обещаваха промяна. Това няма кой да го измери - промяната. Истински съм притеснен от усещането, което хората очакват пак от нас. Но България е един обран бостан в момента, няма ги парите", каза Борисов.

"Не искам въобще да коментирам тези записи, които изтекоха, защото аз го знам това. Така беше направена четирилистната коалция. Достатъчно хора се запознаха с това. Никаква изненада нямам. Те всичкото това са го говорили пред нас. На всеки може да се случи ПТП и забраних да се говори и коментира от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, но да идеш да асфалтираш, да не можеш да направиш повторна експертиза, ако съдът поиска повторна експертиза, това е проблем", каза той.

"Вие представяте ли си да стоят в Брюксел 5-6 милиарда и никой да не иде да ги вземе", възмути се лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Ако имаме правителство, догодина ще влезем в Еврозоната", отсече той. "Бяхме еталон за нулева миграция и дойде Бойко Рашков - обидата ми е останала. Никога няма да отмъщавам за това, което направиха пред децата срещу нас. Арестуваха Севда затова, че е добър пиар. На тези ли хора трябва да дадем повече власт", пита Борисов.

"Гледам да запазя нормален разговор с хората и Христо Иванов каза, че ако най-вероятно ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще спечели и най-вероятно ще направи правителство с ДПС, но това ще е много нестабилно. Браво, Христо, асолютно си прав. Но това значи нестабилна България, незабележима, неучастваща никъде. И то щяло да падне. Тогава какво ще правиш, Христо. Без нас какво ще правиш, Христо? Пак ще е нестабилно и пак България още години ще е нестабилна", прогнозира лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Ако започнем като тях да взимаме заеми и да раздаваме за пенсии, ще фалираме държавата. Строга финансова дисциплина, консервативни финанси, запазване на данъците, мощност в IT сектора и иновациите ще има занапред", отсече той.

"ПП-ДБ ни дължат ротация, както ние ги подкрепяхме 10 месеца. Ако искат да има нещо стабилно, те ще ни подкрепят, ние ще сме водещите, но трябва поне още 2 партии да влязат. Наесен трябва да имаме нов бюджет и да дадем на българите някаква светлина. Иначе пак на Христо ще му кажа, че България след всеки път става по-нестабилна и няма желание за управление. Активите вече са на предела долу", подчерта Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. "Този път нма как да подкрепим втория или третия, хората искат ние да сме доминиращата сила", завърши лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3712 48

Коментари 48

Добави коментар

2024.05.25 | 17:31

48
❤️ Г­­­о­­­р­­­е­­щ­и­­ ­­м­­­о­м­­­и­­­ч­е­­т­­а­ ­в­­и­­­ ­­о­­ч­­­а­­к­в­­­а­­т ­­­-­ X­1­8­­.­­F­U­­N

2024.05.25 | 05:43

47
❤️ Г­­о­­р­е­­­щ­­и­ ­м­­­о­м­­­и­­­ч­е­­т­­а­­­ ­­в­­­и­­­ ­­­о­­ч­­а­­­к­в­­а­­т ­-­ X­­1­8­­­.­­­F­­­U­­N
!!!

2024.05.24 | 06:37

46
ХОРАТА ИСКАТ ИСТИНАТА и да те ВИДЯТ ТЕБ в ЗАТВОРА!!!

2024.05.23 | 23:33

36
Петър Волгин!
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2024.05.24 | 03:12

45
малкият пепи не желае да служи тук, той иска заплатка в евраци

2024.05.24 | 03:11

44
тиквак, пп-дб ви дадоха ротацията, вие сами се отказахте от нея. а хората какво искат ще видим след 20 дена, дори с главчева да ви пълни чувалите може да се учудите :)

2024.05.24 | 00:23

43
lБългария има нужда от държавническо управление с визия и идеи за разрешаване на текущите кризи, до които ни доведе управлението на "Промяната", а това може да предложи единствено ГЕРБ и Бойко Борисов !

2024.05.24 | 00:22

42
ПОБЕДИТЕЛЯТ БОЙКО БОРИСОВ! ТОЙ ПОБЕДИ ОБЕДИНЕНИ СРЕЩУ НЕГО СЕДЕМ ПАРТИИ!

2024.05.24 | 00:22

41
ГЕРБ С НАЙ ГОЛЯМАТА СИ ПОБЕДА.КОЛОСА БОРИСОВ ГИ БИ И ОБЕДИНЕНИ.КАКВО ЛИ НЕ МУ НАПРАВИХА И НЕ МОГАТ

2024.05.24 | 00:22

40
Връщаме Бойко, Мъж от всякъде и политик какъвто не сме имали от времето на Цар Борис 3!!Бог да го благослови със здраве и късмет по нелекият му път на Премиер на България.!!!

2024.05.24 | 00:21

39
Мъдър, можещ, градивен! Голям човек и държавник! Лидерът на България! Час по-скоро Борисов и ГЕРБ да се връщат да не стане наистина късно и положението напълно неспасяемо!

Добави коментар

Водещи новини