Росен Желязков: Основната ни цел е доходите на българите да достигнат 80% от европейските

  • 21 май 2024 14:00

  • 608
  • 6
Росен Желязков: Основната ни цел е доходите на българите да достигнат 80% от европейските
© ГЕРБ

За следващите 4 години основен наш приоритет ще бъде доходите на българите да стигнат 80% от европейските. Това заяви водачът на листите за Европейски парламент и за област Благоевград Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети в село Церово. На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и кандидат за евродепутат Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна, кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Илиан Георгиев и Красимир Керезов, общинските ръководители на Благоевград и Банско Атанас Камбитов и Александър Мацурев, както и кметът на селото Иван Саков. Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети припомни, че при влизането на България в Европейския съюз доходите на българите са били 40% спрямо европейските, а сега са около 60-62%.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 887

„Важно е следващото правителство да съумее да възстанови загубената преди 3 години връзка между централната и местната власт. Знаем вашите проблеми, свързани с водопровода и канализацията, с възстановяването на читалището. Точно затова трябва средствата от ЕС да достигат и до малките населени места. Сигурен съм, че следващото правителство с водеща сила ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще го направи", каза още Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети. Той изтъкна, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е партия, която иска нещата да се случват, а не да дават празни надежди. Във времето сме доказали, че изпълняваме поетите ангажименти и можем да носим отговорност, добави още водачът на листата за Европейски парламент.

„Преди няколко години дойдоха едни млади и учени момчета, наръсиха обещания на килограм. Но животът не само не се подобри, а застина. Ние сме единни и обединени, имаме обща цел – хората да живеят по-добре и да се възползват повече от възможностите, които дава Европейския съюз", категоричен беше Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Снимка:ГЕРБ

Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети е излъчван пет пъти от Благоевград за народен представител. За първи път нашата област имаше човек на най-високата позиция в държавата – председател на Народното събрание. През годините е обиколил всички населени места от областта и знае проблемите и как могат да бъдат решени", заяви областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и кандидат за евродепутат Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна. Той допълни, че България е изгубила много възможности заради боричканията в правителството – загубени пари за осветление, за улици, за тръбопровод.

Кметът на с. Церово Иван Саков призова на изборите да се гласува с номер 22 за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, за да може България да се развива.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
608 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.05.25 | 05:50

6
❤️ Г­­­о­­р­е­­­щ­и­­ ­­­м­о­­м­­­и­­­ч­­е­­т­­а­ ­­­в­­и­ ­­­о­­­ч­­а­к­в­­а­т ­­-­­­ X­1­8­­.­­­F­­­U­­N

2024.05.21 | 19:32

5
Луд ce-кc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите се-кса си незабpавим-----> use.my/sman
Тиквата е

2024.05.21 | 15:06

4
Престъпник

2024.05.21 | 14:49

3
Мошеник изприщен
Ох, Роско

2024.05.21 | 14:46

2
дупенце розаввко

2024.05.21 | 14:16

1
Бъчваров, наглееш и льжеш безобразно!

Добави коментар

Водещи новини