Вълчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС: Старозагорски регион ще бъде запазен като основен енергиен център

  • 17 май 2024 13:49

  • 293
  • 2
Вълчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС: Старозагорски регион ще бъде запазен като основен енергиен център
© ГЕРБ

„Енергетиката, индустриалното развитие и подобряването на инфраструктурата са водещ приоритет за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Старозагорския регион, който e сред трите в страната, които са с голям технологичен потенциал. Той трябва да бъде запазен, ако искаме хората да имат високодоходни работни места“ – заяви Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009, водач на листата с кандидати за народни представители от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Старозагорски избирателен район.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 303

Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 е категоричен, че регионът трябва да бъде запазен като енергиен център на България и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на се ангажира да осигури непрекъсваемост на работа на ТЕЦ „Марица изток 2“.

Д-р Събев, ГЕРБ-СДС: Призовавам хората да гласуват масово!

„Благодарение на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на са осигурени 1 млрд. лева за период от 4 години за подпомагане на „Мини Марица-изток“, за да се гарантира трудовата заетост и възнагражденията на хората. Това, разбира се, не е достатъчно. За да запазим хората и потенциала на региона като енергиен център, трябва да инвестираме в технологии за удължаване на живота на комплекса, в технологии за улавяне и оползотворяване на въглероден двуокис, във водородни технологии” – добави Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009.

Коалицията има ясна визия за привличане на сериозни инвеститори, което ще стане чрез изграждане на три индустриални зони в Стара Загора, Чирпан и Раднево – Гълъбово, на територията на комплекс „Марица изток“.

„Уверени сме, че за четири години могат да бъдат разкрити поне 3000 нови работни места. Ще подкрепяме и съществуващите индустриални предприятия. За да направим това, е необходимо да имаме възможност да работим в законодателната и изпълнителната власт“ – каза кандидатът за народен представител.

Средствата за индустриалните зони обаче бяха отрязани от „Продължаваме промяната“ в Териториалния план за справедлив преход на област Стара Загора.

„Управляващите тогава скриха обсъждането на плановете, подчиниха ги на интересите на своите спонсори, излъгаха хората и подкопаха развитието на региона. Имаме воля и ще предоговорим Териториалния план за справедлив преход на Стара Загора с Европейската комисия, за да защитим местните интереси“ – заяви кандидатът за народен представител. За това е нужен и отличен резултат на вота за Европейски парламент.

Водачът на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на е категоричен, че Старозагорският регион има стратегическо място на пътната карта на България и инфраструктурата трябва да отговори адекватно на потребностите на хората и на бизнеса.

„От особена важност за нас е изграждането на тунела под Шипка, обходния път на Казанлък, да се направи втората връзка на Стара Загора с автомагистрала „Тракия“ и да се разшири първият подход към нея. Необходим е основен ремонт на пътя между селата Мъдрец и Обручище и между Раднево и Гълъбово. Всичко това е реално изпълнимо, ако получим доверието на 9 юни и хората гласуват с № 22 на изборите за членове на Европейския парламент и за народни представители“ – каза в заключение Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
293 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 06:01

2
❤️ Г­о­­р­­е­щ­и­­­ ­м­о­­­м­­и­­ч­­е­­т­а­­­ ­­­в­и­ ­­­о­­­ч­­а­­к­в­­а­­т ­­­-­ X­1­­8­.­­­F­U­­­N
Фичка ви файчина просто кировци!

2024.05.17 | 20:39

1
новини бг, , какво става с вас модератори? на шизофреници допускате постове на три страници, а в моя случай позитевен пост не го публикувате?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини