Политологът Теодора Йовчева: Логично е ПП-ДБ да бъдат опозиция след изборите

  • 09 май 2024 16:08

  • 1293
  • 11
Политологът Теодора Йовчева: Логично е ПП-ДБ да бъдат опозиция след изборите
© Сега

Най-логично е след изборите "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", за които прогнозите са, че ще загубят най-много гласове, е да станат опозиция. Това каза в интервю за "Сега" политологът Теодора Йовчева.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 905

Тя смята, че като опозиция могат да съхранят потенциала си, който да бъде разгърнат в подходящия момент, защото 200 000 избиратели, както се прогнозира, че ще изгубят сега, няма да изчезнат. 

 "ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и в този парламент нямаха нужда от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". Ако си припомним първоначалния импулс преди година за формиране на правителство, той не бе с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". Говореше се за експертно правителство, подкрепено от различни партии'', заяви Йовчева. И допълни, че сега евентуално ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на биха се съюзили с по-малък партньор, освен с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, но е малко вероятно това да са "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". 

Една от изненадите за евровота несъмнено е липсата на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова и това, че бившият председател на парламента Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети оглави списъка с кандидати за Брюксел.

Голяма изненада в евролистата на ГЕРБ

Според Йовчева в момента Желязков е популярно и сравнително одобрявано лице и може да послужи за преливане на избиратели - тези, които биха гласували за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, да повторят вота и за европейската листа. Отсъствието на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, по думите на Йовчева, вероятно се дължи на факта, че се мисли за евентуално нейно по-различно бъдеще. 

Несъмнено Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в, която от евродепутат от редиците на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, се прехвърли в листите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, също разбуни духовете. В сферата на спекулациите обаче остава въпросът защо е взела това решение. ''Без да знам вътрешната динамика на тези преговори бих предположила, че госпожа Йончева е трябвало да направи рационална калкулация за много по-лошо място в листите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и място, което е на кантар в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, защото ако водачът на листата на Движението избере да не отиде като евродепутат, а да влезе в националния парламент, тогава има шанс Йончева да запази мястото си като евродепутат'', заяви Теодора Йовчева. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1293 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2024.05.09 | 20:07

11
Младо надеждно политологче, но най-логично е тези продажници да изчезнат от хоризонта. Българите нямат нужда от тях душко.

2024.05.09 | 19:47

10
Туй пикоч, още не знае дали на котката пу те то му се пика или му се е б е, политолог шъ стааа.

2024.05.09 | 19:26

9
С Днём Победы!
Тото

2024.05.09 | 18:51

8
Тази коя беше.Хаха

2024.05.09 | 18:31

7
Съветската армия ни освобождава от нацистите и скоро пак ще ни освободи! долу краварите! Слава на братска Русия!

2024.05.09 | 18:02

6
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.05.09 | 17:52

5
glupava ovco nikakva logika niama pri kradcite za tiah krajbite sa nad vsicko

2024.05.09 | 16:52

4
ПП ДБ останат ли опозиция следващия път изчезват, като ИТН

2024.05.09 | 16:46

3
Логично е катилите от Герб и ДПС да си няма във властта.

2024.05.09 | 16:43

2
Колониално Феодалната Западна Власт ГЕРБ СДС ДПС ПП ДБ и НПО на пари от Сорос вече знаят, че България ще гласува ПРОТИВ ЕВРО НАТО КОЛОНИАЛ ФЕОДАЛИЗМА и ПОДГОТВЯТ ИЗКРИВЯВАНЕТО на ВОТА НА БЪЛГАРИЯ.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини