Николай Рашков: Сектор "Транспорт" свързва всички икономически елементи на нашия живот в Европа

  • 09 май 2024 11:41

  • 1751
  • 0
Николай Рашков: Сектор "Транспорт" свързва всички икономически елементи на нашия живот в Европа
©

Ще бъде ключово кои са хората, които оттук нататък представляват нашия държавен интерес. Това каза пред БНР Николай Рашков Николай Рашков Николай Рашков е български делегат в Експертната група за международен транспорт към, издигнат от транспортния бранш у нас за кандидат за евродепутат. Той е част от гражданската квота в листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

В европейските институции липсва експертиза в секторите "Логистика" и "Транспорт", смята Рашков, който е представител на Съюза на международните превозвачи в Брюксел и член на експертна група към Европейската комисия.

"Сектор "Транспорт" свързва всички икономически елементи на нашия живот в Европа. Оттук нататък ще има ключово значение кои са хората, които представляват нашия държавен интерес", допълни Рашков. 

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е единствената партия, която има пробив в транспортното законодателство в Европа. Да не забравяме и факта, че Росен Желязков е водач на листата ни - той бе ключов транспортен министър за България по време на входирането на делото срещу спорния пакет "Мобилност"

"Най-голямото предизвикателство на този първи етап е приемането ни изцяло в Шенген – България заслужава да е пълноправен член. Да прекратим това налагане на невидими граници към нас като българска индустрия", заяви той в предаването "Преди всички".

Транспортният бранш номинира Николай Рашков за евродепутат

Последвайте канала на

Novini.bg
1751 0

Свързани новини

Водещи новини