Радослав Рибарски: Начинът България да върви напред е чрез реформи и редовно правителство

  • 07 май 2024 16:44

  • 1039
  • 2
Радослав Рибарски: Начинът България да върви напред е чрез реформи и редовно правителство
© Bulphoto, архив

Начинът България да расте и да върви напред е през реформи, инвестиции и редовно избрано правителство, което може да носи отговорност за решенията си, а не служебно такова, заяви пред журналисти водачът на листата на коалиция "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" за народни представители от 27 Многомандатен избирателен район-Старозагорски Радослав Рибарски.  

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 905

Той подчерта, че държавата най-много страда в момента от това, че няма правителство.

"Всички реформи спират. Ние сме за това да продължим реформите и това, което сме заложили в законодателните си програми. Това е единственият път, по който България трябва да върви. Останаха четири реформи, които в момента не могат да бъдат приети, и това спира второто плащане по Плана за възстановяване устойчивост", каза още Радослав Рибарски.

От думите на Рибарски стана ясно, че в листата с кандидати за депутати има "познати имена, но има и доста нови имена. Надявам се хората да припознаят нашите кандидати и да гласуват за тях".

Станаха ясни водачите на листите на ПП-ДБ за изборите 2 в 1

Листата е съставена от 21 кандидати за народни представители и има от всяка община от област Стара Загора. На първо място е Радослав Рибарски, след него са Ананас Славов, Радослав Василев и Бончо Григоров, предава БТА. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1039 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ТАШКО ТАШКОВ

2024.05.07 | 21:41

2
Аиде отивай за риба,Рибарски
Тя

2024.05.07 | 17:15

1
Шарлатанин алчен нагъл

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини