Лют скандал между Кирил Добрев и Александър Симов, Ризова се видя в чудо

  • 29 април 2024 17:42

  • 4715
  • 20
Лют скандал между Кирил Добрев и Александър Симов, Ризова се видя в чудо
© Кадър: БТВ

Жесток скандал се разрази в предаването „Лице в лице“ по БТВ между левите Кирил Добрев и Александър Симов. Повод за скандала стана кризата с отлив на партийни лица на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и поредицата от слаби изборни резултати. В един момент страстите толкова се разгорещиха, че водещата Цветанка Ризова не може да зададе въпросите си.

„Аз имам една-единствена партия и това е БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Една партия трябва да има коректив, за да спазва линията“, започна бившият депутат от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Кирил Добрев.

„Няма как да се възприеме добре опозицията в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Аз съм „за“ да има ляво обединение“, заяви от своя страна бившият вече депутат от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Александър Симов.

„В БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е членуваха от комунисти до социалдемократи. В последните години БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е загубила 2/3 от електората си. Останали са само тези над 75 години. Голяма част от членовете напускат заради управлението на Корнелия Нинова“, посочи Добрев. Това е официално изследване на фондация „Фридрих Еберт“.

БСП утвърди листите си за изборите

„Факт е, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е минава през криза и това си личи. Те не могат да се свързват само с едно име. На политическия терен постоянно излизат нови чудотворци, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е понесе доста приятелски огън“, обясни Симов.

„Войната се разрази в структурите в цялата страна. Никой няма да позволи да изгрее звезда някъде. Ако това се случи, тя ще бъде залята с помия, за да застане на мястото си. През това време всички ще И казват: „Браво“! Тя прави простотия след простотия. Аз лично съм обещал на Корнелия Нинова да я изпратя от „Позитано“, изтъкна Добрев.

„Ясно е, че вие имате лична вендета с г-жа Нинова“, репликира го Симов.

„В БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в момент не е останал нито един от нейните бивши председатели. Аз започвам да си задавам въпроса къде е проблема – в телевизора или в кулата, която излъчва сигнала“, зададе въпрос Добрев.

„Единият председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е беше изключен от другия. Михаил Миков никой не го е изключвал. Г-жа Нинова му отправи предложение да е зам.-председател, но той отказа. Преди шест месеца настоящата ни кандидатка за кмет на София вече е кандидат за депутат“, припомни Симов.

Разговорът се насочи към ситуацията в Столичния общински съвет и събарянето на Паметника на Съветската армия.

„Ти се обърка напълно. Тези, които ядяха ръчичките заедно бяха в едно правителство и заедно изнася ха оръжие за Украйна. Даже има международно разследване, което ще има резултат“, напомни Добрев.

„Добре, абстрахираме се от Корнелия Нинова, гледайки в низините, можем да направим една хубава кампания“, призова Симов.

Кога последно си ходил да се срещаш с избиратели?, попита го Добрев.

„Аз се чувствам лично засегнат от това, което направи Елена Йончева, защото лично съм инвестирал доверие в нея. През цялото време е имало такива подводници със зависимости. Нормалната е битката с такива хора. Когато се срещам с избиратели, те постоянно ме питат как така тя отиде и седна в скута на ДПС“, сподели Александър Симов.

„Йончева беше лично предложение на Корнелия Нинова и знам, че където е била водач на листи, не е получавала подкрепата на лидера на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. По повод идейната чистота, как се чувства, когато главният редактор на вестник „Дума“ е бивш главен редактор на „Демокрация“, попита Добрев.

Нора Стоичкова никога не е била главен редактор на „Демокрация“. От 2016 . тя е член на ДПС, категоричен бе Александър Симов.

Значи има право да израсне от седесарка, попита Добрев.

„И седесарите имат правото да поумнеят и да осъзнаят, че са били на грешната страна. Аз предпочитам разкаялият се седесар от член със зависимост“, посочи Симов.

Нинова: Обиди, флашки, пудели - през цялото време се дистанцирахме от този начин на "правене на политика"

„Лявото обединение е възможно. Рано или късно тези, които робуват на егото си, ще дойде при нас да се разберем. Той предупреди, че който се е откъснал от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е или е завършил под мускула на Борисов или на бунището“, изтъкна Симов. Той добави, че Левицата ще се възроди.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4715 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
патриот

2024.04.30 | 08:49

20
самоунищожение се комуняги алчни
иван

2024.04.30 | 06:00

18
ДВАМА ПОМИЯРИ-ЧЕРВЕНИ БОК... И!!

2024.04.30 | 06:49

19
Боклук си ти!
ристе

2024.04.29 | 23:18

17
Ама голям олигофрен си
ристе

2024.04.29 | 23:10

14
На макя ти у шундата помияр
ристе

2024.04.29 | 23:09

13
Урод!!!

2024.04.29 | 22:09

12
щом не са се сбили до кръв както Снежко и Люляка за 10 еврака, е било театър за пред хората само.
ДОЛУ КОРНИ-бсп

2024.04.29 | 21:45

11
корни е поставен човек ОТ ВИСОКО да разбие и сведе до НУЛА бсп. Това не го ли разбрахте! бсп е отживелица като бкп! само синодални старци гласуват ПЪРВОСИГНАЛНО за корни като лидер.
мястото им е в лудницата на 4-ти км. или К У Р ило

2024.04.29 | 21:23

10
И двамата са патологично отклонени.

2024.04.29 | 21:17

9
Мръсни комунисти

Добави коментар

Водещи новини