Михаил Миков с решение за политическото си бъдеще: ще участва в изборите

  • 23 април 2024 12:35

  • 990
  • 3
Михаил Миков с решение за политическото си бъдеще: ще участва в изборите
© Булфото

Михаил Миков ще участва в предстоящите избори 2 в 1 като част от листата на "Левицата“. Това потвърди той в ефира на предаването "Твоят ден“ по NOVA NEWS. И подчерта, че по-скоро ще участва в парламентарния вот и няма аспирации към този за Европарламента.

"Коалицията се увеличава, "Левицата“ започва да консолидира. Има много коалиционни партньори на БСП, които през годините бяха прокудени от Корнелия Нинова. Сега малко късно се е сетила да ги кани да се връщат“, посочи политикът.

Ваня Григорова се регистрира в ЦИК за изборите: Гражданската енергия от местния вот ме обнадежди

"Смятам, че "Левицата“ излиза със свои политики. БСП не трябва да търси причините във Ваня Григорова и в "Левицата“ за петото място, което зае, и за отлива на избиратели. Жалко е това, което се случва - че няма по-сериозна консолидация на лявото пространство. Но понякога личните амбиции надделяват над обществената необходимост“, каза той.

Миков подчерта, че лявото не бива да се свързва с един лидер. Той посочи, че трябва да има промяна в политиката, а смяната на лидера не би била достатъчна. Депутатът посочи още, че в лявото пространство влизат и земеделци, и социалдемократи, и "зелените“. Той поясни, че с изгонването на тези хора БСП е загубила своята сила да обединява лявото.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
990 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 07:11

3
❤️ Г­­о­­р­е­­щ­­и­­ ­­­м­­­о­­­м­­­и­­ч­­­е­­­т­­­а­­ ­в­­и­­ ­­­о­­­ч­­­а­к­­­в­­­а­­т ­-­ X­1­8­.­F­­U­­N
ММ

2024.04.23 | 14:16

2
Абе пий си ракията, кво се занимаваш с глупости.
Георги Илиев Митев

2024.04.23 | 13:00

1
Синусоидалното развитие на другаря Микоф .

Добави коментар

Водещи новини