В Плевен парламентарните политически сили постигнаха съгласие само за секретаря на РИК

  • 14 април 2024 16:31

  • 279
  • 2
В Плевен парламентарните политически сили постигнаха съгласие само за секретаря на РИК
©

В Плевен се постигна съгласие само за това кой да бъде секретар на Районната избирателна комисия (РИК) за предстоящите избори "две в едно" на 9 юни. Това се посочва в съобщение, публикувано на официалната страница във Фейсбук на областния управител Виолета Иеремиева. 

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2109

Консултациите за съставяне на РИК в 15-и изборен район - Плевен се проведоха днес в Областна администрация с участието на представители на парламентарно представените партии и коалиции в 49-ото Народно събрание. 

Парламентарните сили не постигнаха съгласие за съставите на 23-та, 24-та и 25-а РИК-София

"Участниците взеха решение заместник-председателите на РИК да са трима, но не посочиха конкретни имена. За председателското място също не беше взето решение. Представителите на политическите партии приеха секретар на комисията да бъде Николай Яков от коалиция "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", допълниха от областната управа.

За резултатите от проведените консултации е съставен протокол. Областният управител ще изпрати уведомление до Централната избирателна комисия (ЦИК), че не е постигнато съгласие по всички въпроси относно ръководството на РИК. Окончателното решение за състава на РИК ще бъде взето с решение на ЦИК.

Припомняме, че избирателната комисия в Плевен е от 13 членове, включително председател, до четирима, но не по-малко от двама заместник-председатели и секретар. С най-много членове е коалиция "ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на" - четирима, коалиция "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" има трима, с по двама представители са ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и партия ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател, по един член имат коалиция "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" и партия "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
279 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 05:00

2
❤️ Г­­о­р­­­е­­щ­и­ ­м­­о­­м­­и­­­ч­­­е­­т­­­а­­ ­в­и­ ­­­о­­ч­­­а­к­­в­­­а­­т ­­­-­ X­1­­­8­­­.­­­F­U­­­N

2024.04.14 | 21:23

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини