Трябва ли машините за вота да са принтери?

  • 09 април 2024 10:44

  • 404
  • 3
Трябва ли машините за вота да са принтери?
© Bulphoto/ архив

Новият служебен кабинет и скандалите в МВР коментираха политологът Слави Василев и пиар експертът Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR в ефира на предаването “Твоят ден“ по NOVA NEWS.

Василев каза, че промяната в Конституцията е била направена, за да може да управляващите да упражняват власт по време на предизборната кампания.

„Страхът ми не е от зависимостта на тези хора от политическа сила, а от зависимостта от подземния свят, който се превръща в наземен“, каза Бабикян.

Арман Бабикян: Това не е ротация, а мутация

Той коментира и машинното гласуване като подчерта, че превръщането на машините в принтери не работи в полза на провеждането на честни избори.

Василев посочи, че машинният вот премахва част от злоупотребите, но това няма значение„ защото "НС си прави, каквото си иска“.

Последвайте канала на

Десислава Станева
404 3

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 07:52

3
❤️ Г­­о­­­р­­­е­щ­­и­­­ ­­м­о­­м­­­и­ч­­е­т­а­­ ­­в­и­­­ ­о­­­ч­а­­­к­в­­а­т ­­-­ X­­­1­­­8­­.­­F­­U­N
ала - бала с президента

2024.04.09 | 11:20

2
Ами за да няма "ала - бала с президента" и някакъв министър да копира изходящия код за да си "поиграел" с него в къщи и ХараКиро да раздава кодове от машините - те просто трябва да бъдат само принтери.

2024.04.09 | 11:05

1
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Водещи новини