Съдът отхвърлиха жалбата на Стефан Сабрутев за касиране на изборите в Смолян

  • 27 ноември 2023 16:17

  • 609
  • 1
Съдът отхвърлиха жалбата на Стефан Сабрутев за касиране на изборите в Смолян
© Bulphoto, архив

Административният съд в Смолян отхвърли като неоснователна жалбата на Стефан Сабрутев за касиране на изборите в Смолян.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Сабрутев беше кандидат на движение „Нашият град“. Той поиска с жалба да се отмени решението на Общинската избирателна комисия, с което е обявен за избран кмет Николай Мелемов. Разликата между тях беше 149 гласа.

"Мотивите ми за това решение са следните. Има въведени 36 групи твърдения за нарушения на изборния процес. Буквално съм ги разгледал едно по едно. Извършена беше система от процесуални действия - гледане на всички видеофайлове, които са на Общинската избирателна комисия, преброяване на бюлетините, сравняване на черновите с офцииалните протоколи. Нищо от тези твърдения просто не се потвърди. Установяват се дребни нарушения, които по моя преценка не влияят на изборния процес и на изборния резултат", заяви председателят на Административния съд Игнат Колчев.

Започна делото за касиране на изборите в Смолян

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
609 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.27 | 17:15

1
Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виaгpа), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук------>> gg.gg/blumag

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини