Костадинов: Резултатите на "Възраждане" не са тези, които искахме да бъдат

  • 07 ноември 2023 13:36

  • 2387
  • 5
Костадинов: Резултатите на "Възраждане" не са тези, които искахме да бъдат
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Резултатите на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" не са тези, които искахме да бъдат, заяви лидерът на партията Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика на първа пресконференция след местния вот, предаде БТА.  

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Той отбеляза, че винаги целта им е била да бъдат първа политическа сила и резултатите не ги задоволяват. Костадинов посочи като причини ниската избирателна активност и купения и контролирания вот, които изкривили изборните резултати.

Костадинов посочи, че "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" участва на изборите в 247 от 265 общини, навсякъде самостоятелно с изключение на две коалиции. "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" вкарва 201 общински съветници и имаме един кмет на община, отчете Костадинов. Той посочи, че са имали три балотажа, които не са успели да спечелят. Тези 201 общински съветници са разделени в 86 общини, като в 23 от тях „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ е втора политическа сила, отбеляза Костадинов.

Резултатът може да не е този, който искахме, но е този, който ще ни позволи в следващите четири години да стоим стабилно в общинските съвети, заяви лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Костадинов: Изборите приключиха, на дневен ред е оставката на правителството, в сряда внасяме вот на недоверие

Костадинов коментира и резултатите на политическите сили в страната. Първа сила са ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, при тях има спад с 30% в сравнение с предишните местни избори, каза той и отбеляза, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с растат и са втора политическа сила. Ръстът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не компенсира срива на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, поради тази причина правителството очевидно губи поне на местна почва една част от своите устои, смята Костадинов.

Кандидатът за кмет на София и народен представител Деян Николов обяви, че влиза в Столичния общински съвет, защото в Народното събрание "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" имат "изключително силна и монолитна група, която се справя много добре". 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2387 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.11.07 | 15:57

5
Затова ли те пратихме в парламента? Пратихме те да разтуриш всичко, а ти стана ме бел там!
Сандокан

2023.11.07 | 14:26

4
Ми подавайте оставки мужишки бълхи крепостноселски слуги ття партия Израждане ще последва съдбата на мама Атаку.

2023.11.07 | 14:12

3
po vsicko ti lici tce i ti vece si podloga na koziak sled kato ne glasuva za vania bokluk glupav i prodajen
Off

2023.11.07 | 14:04

2
На тоя май му спряха копейките - увехна нещо съвсем.
Костя Копейкин

2023.11.07 | 14:01

1
Копейка, както се казва "на калпавия хОй космите са му криви. Свиквай - от тук нататък мизерната ти путинолизаческа партийка ще пропада и пропада докато стигне съдбата на Атака. Такава е съдбата на русофилистичните жополизачи.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини