Евелина Славкова: Няма да има генерална промяна в сглобката

  • 06 ноември 2023 20:52

  • 1655
  • 5
Евелина Славкова: Няма да има генерална промяна в сглобката
© Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не бяха загубили Варна, в София бяха отишли на балотаж, картината щеше да стои по друг начин – от партията на Борисов да водят разговори с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" за някаква промяна преди ротацията. Това заяви социологът от "Тренд" Евелина Славкова пред Нова телевизия по повод резултатите след балотажа.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1155

В сегашния контекст обаче ситуацията е различна - няма да има генерална промяна в сглобката. Резултатите показват подкрепа към управляващото мнозинство. Ако има промяна в кабинета, тя ще бъде в рамките на сегашното мнозинство, прогнозира Славкова. Тя акцентира, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в губят позиции и при районните кметове на София.

ГЕРБ падна в 90% от балотажите за районни кметове на София и Варна

Според Първан Симеонов ПП-ДБ са се представили над своите очаквания на места. Сглобката в момента работи добре за Борисов и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, каза Симеонов. Той очерта сценарий, при който ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с свалят правителството и след нови избори управляват заедно, това няма да работи в техен интерес.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1655 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.11.07 | 06:03

5
Защото държат Бойко с нещо и той не смее да напусне сглобката

2023.11.07 | 00:22

4
Горещи момичета ви очакват на - - - Meetme.pw
Анонимен

2023.11.06 | 22:01

3
Промяна в сглобката не трябва да има, но и не трябва да се спекулира с това.
ЗОРАН

2023.11.06 | 21:58

2
До Нова година няма да я има

2023.11.06 | 21:45

1
Безсрамници,не ви ли е срам да ползвате тази дума,всички сте ,като повредени уреди.

Добави коментар

Водещи новини