Балотажи в 18 населени места на Русенско

  • 05 ноември 2023 08:29

  • 648
  • 1
Балотажи в 18 населени места на Русенско
© Bulphoto
Слушай новината Слушай новината

В 18 населени места на Русенска област днес ще се проведат балотажи. Изборният процес е технически обезпечен и в секциите, в които има повече от 300 избиратели, машините са доставени. 

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Хората в Русе, Две могили и Борово ще гласуват днес за кмет на община, а в други 15 села и малки градчета ще изберат и кмет на кметство. Единствено в община Ценово днес ще е обикновен почивен ден, тъй като изборите там приключиха на първи тур във всички села.

Днес освен хартиените бюлетини, които бяха получени още в петък, на разположение на избирателите ще са и машините, каза председателката на Общинската избирателна комисия Милена Хинкова и поясни, че секциите с машинно гласуване са 203.

Без сериозни нарушения на реда започна изборният ден

"Подвижната секция, която беше образувана за 3 села, ще отиде само в едно, тъй като другите имат избран кмет.  В трите села ще се гласуват за кмет на община, така че пак ще отидат за тях, но само в едно ще гласуват и за кмет".

Последвайте канала на

Десислава Станева
648 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.05 | 09:58

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба------> mub.me/medik

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини