БСП подкрепя Йордан Терзийски в Търново, както и всички кандидати в битката им срещу модела на ГЕРБ

  • 03 ноември 2023 16:08

  • 1321
  • 2
БСП подкрепя Йордан Терзийски в Търново, както и всички кандидати в битката им срещу модела на ГЕРБ
© БСП
Слушай новината Слушай новината

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е призова във всички общини, където не участва в балотаж, членовете и симпатизантите да гласуват за опонента на ГЕРБ.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Това заяви на пресконференция във Велико Търново заместник-председателят на социалистите Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,, съобщиха от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е „Моделът на управление на ГЕРБ е вреден за България, сами или със съюзници трябва да го елиминираме“, посочи той.  Във Велико Търново Вигенин призова членовете на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да гласуват за Йордан Терзийски от коалицията „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ срещу Даниел Панов от ГЕРБ.  

Местният председател Михаил Михалев беше категоричен, че вчера е била разпространена фалшива новина в сайта на национален всекидневник, в която се посочва, че структурата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е във Велико Търново подкрепя кандидата на ГЕРБ за втория тур. „Това категорично не е вярно, новината е абсолютно фалшива. Ние не само не подкрепяме кандидата на ГЕРБ, а през последните 12 години бяхме единствена опозиция в местния парламент“, сподели Михаил Михалев.

Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, обяви и подкрепа за останалите общини, в които БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не участва на балотаж. В Горна Оряховица той призова да подкрепят Николай Рашков, опонент на Добромир Добрев от ГЕРБ, в Елена да подкрепят Петър Димитров от местна коалиция срещу Дилян Млъзев, а в Лясковец да застанат зад кандидата на ЗС “Александър Стамболийски“ Васил Христов. Вигенин пожела успех на инж. Емануил Манолов от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, който се явява на балотаж в Павликени срещу кандидат, издигнат от местна коалиция, както и на Виктория Николова от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в Килифарево, която -също излиза срещу ГЕРБ. Там е обещана подкрепа и от ПП-ДБ. 

Йордан Терзийски от ПП-ДБ отива на балотаж за Велико Търново: Имаме шанс за победа

“Поздравявам великотърновската организация, която, на фона на останалите структури на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в областните градове, е една от най-добре представителите се и повишава резултатите си спрямо последните парламентарни избори. В областта БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще има едно солидно присъствие в общинските съвети през следващия 4-годишен мандат. Разбира се, лицето на местната власт е кметът и затова вторият тур е много важен”, каза още Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,. Той поздрави кметовете на Столетницата, които бяха избрани на първи тур – Георги Чакъров в община Полски Тръмбеш, Петър Ганев в Златарица и инж. Пламен Чернев в Сухиндол.

На областно ниво БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще има общо 44 общински съветници, като в две от тях са в коалиция – Г. Оряховица и Лясковец, отчете областният председател на партията Марияна Бояджиева. Най-много са съветниците в община Павликени – 8, в Златарица – 6, в Сухиндол – 7. В сравнение с последните парламентарни избори, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е увеличила подкрепата си с 3340 гласа, като в четири общини БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е първа политическа сила – Павликени, Полски Тръмбеш, Златарица и Сухиндол. На първи тур БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има избрани 20 кмета на кметства, каза още Марияна Бояджиева.

От своя страна, кандидатите за кметове на Велико Търново и Горна Оряховица – Ирена Стасинопулу и Огнян Стоянов, които отпаднаха от предизборната надпревара, благодариха за подкрепата. “Като общински съветник ще продължа да работя по всички приоритети, заложени в предизборната ми програма”, каза още Ирена Стасинопулу.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1321 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.03 | 16:50

2
Комунистите винаги са били боклук
така като гледам

2023.11.03 | 16:20

1
Точно във Велико Търново това няма никакво значение, защото болярите няма да допуснем кмет-шарлатанин да управлява града ни!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини