Пребитият член на СИК: Един и същи човек пуска по 10-15 бюлетини

  • 02 ноември 2023 12:37

  • 1521
  • 1
Пребитият член на СИК: Един и същи човек пуска по 10-15 бюлетини
© Булфото, архив

Пребитият член на СИК във Видин разказа пред БНТ на какви нарушения се е натъкнал в изборния ден.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

"Влязоха петима да ме бият поради причината, че ги снимах как вкарват бюлетини в урната. И реших да ги снимам, защото те няколко пъти - един човек пуска, втори път пак, трети път. По няколко пъти един и същи човек пуска по 10-15 бюлетини. И аз им направих забележка, те казаха да си затворим очите и да не приказвам много, че ще ме набият. И аз казах: "Добре", и започнах да ги снимам", разказва Кольо Сотиров.

Мъжът беше нападнат от петима мъже, които нахлули в секцията. Единият е кандидат за общински съветник, а заснетият да гласува няколко пъти във видеото е неговият баща.

Пребитият мъж казва, че са отправени и заплахи за живота му.

Пребиха член на изборна комисия, снимал клип с гласуващ няколко пъти

Трима са задържани, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин. Образувани са две преписки - по сигнали за нанесен побой и нарушение на изборното законодателство.

Проверките са докладвани и се очаква прокуратурата днес да ги преобразува в досъдебни производства, съобщиха от Обласната дирекция на МВР във Видин.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1521 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.02 | 14:37

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини