Станишев: Ваня Григорова има всички шансове да спечели изборите в София

  • 01 ноември 2023 08:11

  • 1411
  • 7
© БТВ

Не бих казал, че на тези местни избори има много изненади. Най-голямата изненада е София. Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на има всички шансове да спечели кметската надпревара в столицата. Тя се оказа точният човек, на точното място, в подходящото време. Това коментира пред bTV евродепутатът Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, бивш премиер на България.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

„Тя има ясен политически профил – за разлика от всички други кандидати, които се състезаваха, и ясна социална позиция. Тя говори от името на работещите хора в София, които се борят за оцеляване, за изхранването на семействата си, които чувстват своите проблеми тежко подценени“, заяви той.

Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на е много непосредствен човек и хората го усещат“, смята бившият премиер.

Ваня Григорова и Хекимян печелят ромския вот в София, в Пловдив - ДПС

„Като се имат предвид сложните отношения и горещата любов в тъй наречената сглобка, не знам каква ще бъде мотивацията на избирателите на ГЕРБ, например, да подкрепят г-н Терзиев“, смята Станишев.

„Ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е трябва да отчете, че цифрите са важни. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е имаше около 60 кмета досега. От тях през 2019 г. бяха избрани кметове на четири областни града. Когато приключат балотажите, картините ще стане ясна. Но вече е ясна картината за общински съветници. За съжаление големият проблем на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е ситуацията в големите градове. В Пловдив сме шести, във Варна – осми“, посочи той.

„В цяла Северозападна България – визирам най-вече областните центрове, е погром. А там беше червена крепост. В Стара Загора сме пети. За съжаление картината изобщо не е розова и не можем да си заравяме главата в пясъка. В БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е трябват промени“, коментира още Станишев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1411 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ГОРЧО

2023.11.05 | 11:15

7
ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ ЕДВА ЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТАЯ ФАНАТИЗИРАНА КОМУНИСТКА!

2023.11.01 | 09:51

6
to sofianci otdavna niama no seliacite sofianci ako imat akal da glasuvat za vania tia pone e jena a ne pe dal kato podlogata na kirco.

2023.11.01 | 09:37

5
съсел гаден джендърски, марш обратно в дупката при пидалите!

2023.11.01 | 09:33

4
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto

2023.11.01 | 09:28

3
съсел, що ядеш лайната на крушовската биволица?

2023.11.01 | 09:11

2
ЯСНО, ЗНАЧИ НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ
!!!

2023.11.01 | 09:04

1
И този се ПОЯВИ !? КОАЛИЦИЯТА "РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ"-"БСП"="бсп"+"дпс"+ОПГ"герб" се мобилизира на 100"-та !? А,ЗАЩО ли???? Кой,кой,кой ПРЕДЛОЖИ Магнитски,пардон Пеевски ,КОЙ/помните ли/???????????????????

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини