Борисов предупреди ПП-ДБ: Ако на втори тур има безпринципни сглобки - голямата сглобка ще се разруши

  • 31 октомври 2023 16:59

  • 4634
  • 30
©

„Сглобката не съществува. Нищо сглобено няма. Напротив – те са наши най-яростни противници, но не по наша вина. Това ще си проличи още в сряда”, каза лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Казанлък. Той лично поздрави Живко Тодоров за спечеления нов кметски мандат в Стара Загора.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

„Ако на втори тур направят безпринципни сглобки, голямата сглобка ще се разруши. Надявам се и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП-ДБ да сме разумни и да си спомним, че сме в сглобка. Аз не виждам в сряда как можем да седнем заедно да говорим”, посочи той.

Борисов иронизира и реакцията на Корнелия Нинова, която отхвърли подкрепа от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за кандидатката на левицата за кмет на столицата Ваня Григорова. "Корнелия Нинова толкова се уплаши, че Ваня Григорова може да победи, че не ни иска подкрепата. Ние не, че я предлагаме, просото призовах хората да си изберат между Държавна сигурност и държавна собственост. Отпадат приказките за синя София, че комунизмът е лош. Сега ще ми е интересно Паметникът на Съветската армия какво решение ще вземе Терзиев ако е кмет. То ще им се върне всичко. Ще гледаме как ще се развият събитията в София", закани се той.

Борисов: Най-добрият начин да си върнем София е като я загубим. Сега ние ще я спасим от спасителите

"ПП - 273 184 гласа с 396 депутати, трета политическа сила . ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е партия на цяла България, на градовете и селата. И 18 г. сме управлявали столицата. Нека видим и другите какво могат", каза още той в Казанлък. 

Сега имаме млади, можещи кметове, доволен е лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Не знам с какви очи приказват какво щели да направят. Три години защо нищо не направихте?”, посочи Борисов. „Забравете за тунели, забравете за магистрали – Промяната забранява това. Пак казвам, не знам как ще се стигне до бюджет, защото сглобката е много паянтова, обясни той. „Аз разбирам да не искат тунел под Шипка, но да бяха започнали на друго място, но няма дори план. Сега да се съсредоточим поне да има местна власт”, посочи лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Според Борисов „Промяната” е дошла като вълна и следва отлив. "Тази вълна заля София и сега отливът тръгна през морето и се върна. До една година ще е и в София, Хората ги видяха за 3 години какво могат. Като всяка вълна е - отива и се връща", прогнозира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г спад в симпатиите към новите фаворити на избирателите. "Я, си спомнете реди 2 г. - загубихме от ИТН в Стара Загора. Каква масирана така е проведена срещу нормалността", каза той на среща в Казанлък заедно с част от избраните на първи тур кметове на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4634 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар

2023.10.31 | 21:28

30
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спе`рма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix
ссс

2023.10.31 | 20:30

29
Тъпанар

2023.10.31 | 20:07

28
бойчееее,смешен си! Некролог дърт,освободи ни от простотиите си моля!
ойди

2023.10.31 | 20:05

27
ВИДЕЛИ ГИ ХОРАТА !КАК ДА ГИ ВИДЯТ КАТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НЕ СПРЯХТЕ ДА ПРАВИТЕ НОМЕРА ЗАЕДНО С БСП ,ДПС И ВЪЗРАЖДАНЕ!ТОВА КОЕТО АЗ ВИДЯК ЧЕ БКП И ДНЕС ГО ИМА СЪТАВЕНО ОТ ТЕЗИ ЧЕТИРИ ПАРТИИ!
ойди

2023.10.31 | 20:05

26
ВИДЕЛИ ГИ ХОРАТА !КАК ДА ГИ ВИДЯТ КАТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НЕ СПРЯХТЕ ДА ПРАВИТЕ НОМЕРА ЗАЕДНО С БСП ,ДПС И ВЪЗРАЖДАНЕ!ТОВА КОЕТО АЗ ВИДЯК ЧЕ БКП И ДНЕС ГО ИМА СЪТАВЕНО ОТ ТЕЗИ ЧЕТИРИ ПАРТИИ!
ойди

2023.10.31 | 20:04

25
ВИДЕЛИ ГИ ХОРАТА !КАК ДА ГИ ВИДЯТ КАТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НЕ СПРЯХТЕ ДА ПРАВИТЕ НОМЕРА ЗАЕДНО С БСП ДС И ВЪЗРАЖДАНЕ!ТОВА КОЕТО АЗ ВИДЯК ЧЕ БКП И ДНЕС ГО ИМА СЪТАВЕНО ОТ ТЕЗИ ЧЕТИРИ ПАРТИИ!
тиквата мъртвеца

2023.10.31 | 19:05

17
връщай парите тиква и махай партията и изцезвай

2023.10.31 | 20:00

24
само да се разкара,парите да си ги харчи в гроба боклука

2023.10.31 | 19:59

23
Хахаха,бойче е наакали памперса....
Жестока медийна компания

2023.10.31 | 19:52

22
Срещу Григорова, тя е най достойният кандидат за кмет на София. Тя е истинският демократ, готина, умна и кадърна, независимо от безмилостните нападки срещу нея от страна на медиите на ПП- измамата чрез октоподска мрежа от платени бок луци наречени политолози, социолози и АнаЛизатори.
Цветан Иванов Гергов

2023.10.31 | 19:50

21
Чакаме. Ще те изметем от София банкянски цървул.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини