Владимир Кисьов с критика към ГЕРБ: Трябваше да подкрепят Вили Лилков, не да издигат Хекимян

  • 30 октомври 2023 17:38

  • 1713
  • 5
Владимир Кисьов с критика към ГЕРБ: Трябваше да подкрепят Вили Лилков, не да издигат Хекимян
© Нова нюз
Слушай новината Слушай новината

Това е провал за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на като коалиция. С един спуснат, в нарушение на всички правила, кандидат за кмет в последната секунда. Те можеха да го регистрират и после да го обявят. Така бившият главен преговарящ за членството ни в ЕС Владимир КисьовВладимир Кисьов Владимир Кисьов е български политик, кандидат за кмет на София, издигнат от СДС. Кисьов е роден коментира изборните резултати. 

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

"Той не се ползва с особена подкрепа, включително и от конкурентните си колеги. Не очаквах, че няма да отиде на балотаж. За това казвам пълен провал", смята бившият шеф на Общинския съвет. 

Според Кисьов кандидатурата на Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални не е обсъждана нито на градски съвет, нито на национален съвет. И допълни, че естествения ход е бил Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска да е кандидат за кмет на столицата.

"Борисов трябваше да подкрепи Вили Лилков. Но той не го направи, а издигна Хекимян", отбеляза Кисьов.

По думите му единственото му позитивно е изказването от днес във Фейсбук – че трябва да се избира от държавна сигурност и държавна собственост. „Ако няма в София нормална сглобка – много трудно за управление с такъв разлюлян общински съвет“, каза още той. 

Хекимян с първи думи след изборните резултати

Дали ще ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще подкрепи Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите зависи от поведението на ПП-ДБ. Ако се продължи с тази надменност, ще се зацикли. Трябва да се седне на масата и да се търси консенсус, който гарантира европейското развитие на България, посочи още Кисьов. 

Кисьов бе категоричен, че ще отиде да гласува на балотажа. "В никакъв случай няма да отиде гласа ми към БКП/БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Но има районни кметове, за които ще отида да гласувам", коментира Кисьов. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1713 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
да

2023.10.31 | 09:26

5
пак същата грешка като преди време идигнаха Цачева за президент, ако беше Фъндъкова поне до балотаж мажеше да се стигне
Рангел

2023.10.30 | 19:53

4
Я па тоя. Разлика межди пунта Мара и пунда Мара, въобще няма.

2023.10.30 | 19:33

3
и тоя гладен плъх изпълзя

2023.10.30 | 19:27

2
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto
Лъчо Мозъка

2023.10.30 | 18:51

1
Къде се губиш бе, мумия отвратителна.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини