Славчо Атанасов след първите изборни резултати: Оставам с отворени обятия

  • 30 октомври 2023 12:47

  • 1048
  • 2
Славчо Атанасов след първите изборни резултати: Оставам с отворени обятия
© Фейсбук

Скъпи приятели, най-сърдечно благодаря на всички, които излязохте да гласувате и ме подкрепихте в битката за Пловдив. Благодаря за грижата и отговорното отношение, които имате към бъдещето на града ни. Така Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия от "Съединени за Пловдив" коментира третото си място на местния вот за кмет. Той взе 13,40%, или 12 939.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Специални благодарности към хората от моя екип, които отдадено, неуморно и със себеотрицание вложиха всичко от себе си в тази кампания.

Благодаря и на онези, които гласуваха за друг кандидат. Такъв е механизмът на демокрацията.

Славчо Атанасов не вярва, че е отпаднал от битката за Пловдив: Отивам на балотаж!

За съжаление, най-голям е броят на онези, които взеха различно решение и предпочетоха гъбите, рибата, разходката по Главната или екскурзията в чужбина в дните на ученическата ваканция. Това също е демокрация. Но заради отвращението и апатията към изборите стана така, че модела на Сглобката, който искахме да отхвърлим, сега триумфира почти в цялата страна.

Въпреки това, като бъдещ общински съветник аз оставам с отворени обятия към всички пловдивчани. Телефонът ми е известен и няма да върна никой, който ме потърси за съдействие и помощ. Както е било и досега.

Но в Общинския съвет ще имам повече реални възможности да защитавам Вашите интереси и да решаваме заедно проблемите на любимия ни град.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1048 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.10.30 | 19:53

2
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto
Груева

2023.10.30 | 13:03

1
Безсрамник като всички лакоми политици.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини