Кандидатът на "Възраждане" за кмет на София: Доволни сме, трайно ще влезем в местната власт

  • 29 октомври 2023 21:44

  • 1298
  • 2
Кандидатът на "Възраждане" за кмет на София: Доволни сме, трайно ще влезем в местната власт
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Стартирахме почти от нулата, това са и първите ни местни избори. Няма как да не сме доволни, защото сега трайно ще влезем в местната власт, каза пред БТВ кандидатът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" за кмет на София Деян Николов, който според първоначалните данни заема четвърто място на вота.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Важното най-вече е, че ще имаме солидна група в Столичния общински съвет. Надявам се, че чрез нея ще можем да осъществяваме контрол и да прокарваме решения за града, които смятаме за добрие, заяви той.

Попитан кого ще подкрепят от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" на очертаващия се балотаж в София, Николов посочи: "Нека първо да видим кой ще бъде на балотаж, това ще бъде в основата на нашето решение. По принцип нямаме такава практика". 

Първи резултати: Терзиев печели убедително първия тур на изборите в София, Григорова и Хекимян "на кантар" за балотажа

Ако има съмнения по отношение на машините, не следва да бъдат използвани. Аз съм "за" машините като начин на гласуване, но когато те са сигурни, коментира Николов за отменения машинен вот в навечерието на местните избори. Той припомни, че като депутат е част и от временната комисия в парламента, която трябва да установи дали машините са сигурни. 

Според него все още не е ясно дали изборите са били опорочени. 


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1298 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.10.29 | 22:21

2
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto

2023.10.29 | 22:06

1
Нали първи щяхте да сте? Колко кмета спечелихте в страната изобщо?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини