Бившият кмет на София Александър Каракачанов: Третото място е тежка загуба за ГЕРБ

  • 29 октомври 2023 21:28

  • 1420
  • 2
Бившият кмет на София Александър Каракачанов: Третото място е тежка загуба за ГЕРБ
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Повече от очевидно е, че третото място е тежка загуба за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Има умора от управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - видя се 10-годишното управление от страна на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, първо Бойко Борисов, а после и едно пдоставено лице за кмет. Не е истина, че са направили метрото. Другата основна причина е грешната тактика на изборите на Бойко Борисов. Той не позволява никой да излезе на повърхността със собствено лица. Това каза бившият кмет на София Александър Каракачанов в ефира на специалното изборно студио на Bulgaria ON AIR "Дебют или класика".

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1155

Според него това може да е началото на залеза на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

"София е важна за всяка партия. Проблемът от години се наслагва в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Нямат кандидати. От всички, които се явиха на изборите, имидж има Ваня Григорова. Това е кандидатът със собствено лице и собствена политическа воля, демонстрирана през годините. Ако погледнем резултатите, нито един от кандидатите не е успял да вземе електората на своята партия", анализира Каракачанов.

Първи резултати: Терзиев печели убедително първия тур на изборите в София, Григорова и Хекимян "на кантар" за балотажа

По думите му другият кандидат Васил Терзиев е лице, спечелило няколко милиона. "Той ще спечели вероятно", добави бившият кмет на София.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1420 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.10.29 | 22:21

2
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto

2023.10.29 | 21:53

1
Сашко, а ти какво спечели?

Добави коментар

Водещи новини