Министър Стоянов към ЦИК: МВР не е транспортна фирма

  • 29 октомври 2023 20:28

  • 1013
  • 1
Министър Стоянов към ЦИК: МВР не е транспортна фирма
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Коментарите, изречени вчера от ЦИК по адрес на МВР, бяха изключително некоректни. Членове на ЦИК и говорителят опитаха да злепоставят МВР. Това заяви вътрешният министър Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните в ефира на БТВ.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

„МВР не е транспортна фирма. Единственият ни ангажимент е да извършим съпровод на машините и бюлетините. Действията на МВР са съобразно изискванията на закона. Всичко е извършено съгласно изискването на закона и разпоредбите на ЦИК“ подчерта той.

ЦИК: Всички машини са прибрани в склада, призоваваме хората да гласуват

„Изборният ден беше спокоен, въпреки сигналите за нарушения. Получихме 428 сигнала за различни изборни нарушения. Те започват от предизборна агитация. Има множество проверки, които и сега се извършват. Няма партия, която да не е съпричастна към сигналите“, разкри вътрешният министър.

Освен известните схеми за търговия с вот имаше и една по-оригинална. „В място за лишаване от свобода, денят преди изборите, лицата са били пускани за извършване на полезна дейност - изпращани са да почистват дворове на къщи, ако гласуват за определен кандидат“, каза още Стоянов.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1013 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.29 | 22:24

1
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини