Заплашиха министър Юлиян Попов с анулиране на вота заради снимка

  • 29 октомври 2023 16:23

  • 2479
  • 2
Заплашиха министър Юлиян Попов с анулиране на вота заради снимка
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Гласувах. В старото си 20-то основно училище в София (до Големите пет кьошета), след като се изпокарах с една Бена, която ми каза, че ще анулира изборите, защото съм се снимал", това написа министърът на околната среда и водите Юлиян ПоповЮлиян ПоповЮлиан Попов, министър на околната среда и водите в служебното правителство на Марин Райков от 12 в профила си във "Фейсбук".

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

"Същото си е училището, но го няма опитното поле - феномен, който трябва да върнем в училищата. Няма го и военния музей насреща - едно от големите градоустройствени безобразия на прехода в София. Сега се прибирам със стария трамвай през слънчева София", добави той.

"Гласувайте! За музеи, опитни полета и трамваи. И по-добри градове и села. А, и не е забранено да се снимате как пускате бюлетината, нищо че масово забраняват. Гласувайте и изръчкайте всички наоколо също да гласуват. “Все тая” е само за онези, които не отиват до урните", посочи още министър Попов.

Асен Василев: Малко ме разхождаха по институциите, но няма проблем

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2479 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.10.29 | 19:30

2
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto
шегаджия

2023.10.29 | 16:58

1
От кога министрите ни са толкова егоцентрични/ грешка на езика, но вие сте досетливи/ и снимки на изборите да си правят , после да играят като другия от ЕУправление. Защото си сметнал изборната администрация за клоуни от цирка или маймунки от зоопарка. Не си чувал за ИК, ЗЗЛД и т.н.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини