Сигнал за нарушение от страна на СИК: Майка и синът ѝ унижени, не им дават да гласуват

  • 29 октомври 2023 14:56

  • 1498
  • 1
Сигнал за нарушение от страна на СИК:  Майка и синът ѝ унижени, не им дават да гласуват
©
Слушай новината Слушай новината

За опит за нарушение от страна на СИК в район "Тракия", съобщи plovdiv24. Членовете на секционна комисия номер 17, стая 207 в училище "Черноризец Храбър" са се опитали да възпрепятстват синът й гласува.

"Синът ми е със специални потребности и трябва да гласува с придружител.", обясни родителят. Членовете на СИК обаче не са искали да допускат майката му в тайната стаичка. Според сигнала те са се държали грубо и неуважително и след половин час разправии и четене на правилата, са допуснали младия мъж да гласува заедно с нея.

"Беше направен опит да бъде лишен от правото му на глас. Стана разправия, започнаха да ни обиждат, държаха се арогантно и нагло - председателката на комисията и един мъж, който се представи за учител от училището. Това продължи половин и никой не можа да гласува.", обясни майката.

Скандал на изборите в плевенското село Буковлък


"Всеки път се случва това, но изясниха, че не са прави и позволиха да гласува. Обвиниха ни, че сме дошли нарочно да правим скандали с тях. Има и свидетел на разправията и унижението, на което бяхме подложени", каза още тя.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1498 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.29 | 15:39

1
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук!!!! ----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини