Димитър Кацаров към младите хора на Смолян: Бъдете смели и свободни,  бъдете себе си

  • 27 октомври 2023 19:38

  • 855
  • 1
Димитър Кацаров към младите хора на Смолян: Бъдете смели и свободни,  бъдете себе си
©
Слушай новината Слушай новината

„Бъдете смели и свободни, бъдете себе си“ с този призив се обърна Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция, кандидат за кмет на община Смолян от местната коалиция „Новото време“ – КРОС с номер на бюлетината 68, към хората, предимно млади, дошли в Родопския драматичен театър „Николай Хайтов“.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Той говори вдъхновяващо на езика на младите, събрали се на концерта в Родопския драматичен театър. Там, на една сцена застанаха топ звезди от българската поп и хип-хоп сцена – Мария Илиева, 100 Кила и братя Христови. Водещ на събитието беше Даниел Петканов, инфлуенсър, познат в интернет пространството и със своите провокативни въпроси. 

Димитър Кацаров: Хората в Смолян заслужават повече

„В последния месец имах възможност да се срещна и да разговарям лично с много от вас, да чуя какви са мечтите и страховете ви, какви са желанията ви за промяна, какви са вашите идеи за развитие, вашите стремежи, и как си представяте мечтания град, в който искате да останете. Чух отговори, някои от които отдавна знам, но днес те кънтят още по-силно в съзнанието ми. Чух нуждата от повече възможности за работа, от повече възможности за инвестиции, от необходимостта от по-добра комуникация с вас“, обърна се Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция към събралите се.

Концертът, проведен на 27 октомври, отбеляза последния ден от предизборната кампания на Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция, кандидат за кмет на община Смолян и кандидатите за общиниски съветници от „Новото време “ – КРОС с номер 68 в бюлетината.

Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция сподели пред присъстващите, че това не е краят на кампанията, а началото на новото време за Смолян. “Това е мисия, на която съм посветен и вярвам, че заедно можем да я постигнем. Благодаря за подкрепата”, каза в края на обръщението си кандидатът за кмет на община Смолян Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция

Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция подчерта също колко е важно всички хора, но особено младите да отидат да гласуват и сподели, че дори само това да е успяла неговата кампания да направи, да пребори апатията на младите и независимо от вота им, постижението си е заслужавало всички усилия.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
855 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.27 | 20:07

1
Разпродажба! Хладен, удароустойчив и водоустойчив монокъл с 16x увеличение. Сега можете да видите всичко и само на половин цена--> mub.me/mono

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини