Кирил Петков: В Монтанско видях пропукване на страха у хората

  • 27 октомври 2023 18:51

  • 980
  • 3
Кирил Петков: В Монтанско видях пропукване на страха у хората
© ПП - ДБ
Слушай новината Слушай новината

Монтана и едно от селата в общината – Долни Цибър, бяха част от предизборната обиколка на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ). След визитата си съпредседателят на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ изрази обнадежденост, че страхът у хората е започнал да се пропуква, съобщиха от пресцентъра на ПП-ДБ.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

„В Долни Цибър при по-предишния вот 100% са гласували за ГЕРБ, а предишния почти всички - за ДПС, освен трима души. Един от тези трима – Боян Аврамов, сега е кандидат за кмет от ПП-ДБ. Отидох там и не повярвах на очите си – над 300 човека бяха събрани в центъра на селото, за да се срещнат с нашите представители. Тогава кандидатът за кмет се обърна към мен и ме помоли само за едно нещо – да кажа на хората, че МВР ще ги защити, ако някой се опитва да ги репресира, за да гласуват в посока, в която те не вярват. Точно тогава установих, че има едно пропукване в страха. Има много хора, които ги е страх, защото ги заплашват с различни неща. Това, което виждам, е, че щом в Долни Цибър вече има нов потенциален кмет и 300 души се събраха на площада да го подкрепят, ако се отдръпне този страх, имаме голям потенциал за победа на много места в страната“, заяви Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически пред журналисти. 

Кирил Петков: Днешните циркове означават едно - Промяната идва в местната власт

Преди това той заедно с кандидатът за кмет на Монтана Теменужка Цветкова срещнаха одобрението на хората по време на разходка сред жители на града. 

„Аз и моят екип вярваме, че Монтана може и трябва да се превърне в икономически и културен център на Северозапада с конкурентноспособна икономика, развита индустрия с високи нива на заетост и чиста и благоустроена градска среда“, сподели Теменужка Цветкова. Тя подчерта, че това може да бъде постигнато с подобряване на инфраструктурата, с изграждане на финансово гарантиран 4-годишен план, който да насочи средства към постепенното изграждане и ремонт на тротоари, улици, пътища и улично осветление. „Нашата амбиция е да превърнем Монтана в предпочитан град за живеене, с цел намаляване на миграцията към големите градове“, заяви още Цветкова. Тя представи различните мерки, които са приоритет за нея и екипът й: Създаване на привлекателна социална и културна среда, където хората се чувстват комфортно и вдъхновени за развитие. Подобряване на качеството на образованието и здравеопазването. Концентрация на обекти на културното наследство и туристически атракции, които да привличат интерес и да покажат богатството на Монтана. Организиране на разнообразни събития – от зелени фестивали до концерти, театрални представления и изложби, за да се подпомогне културната атмосфера. Насърчаване на спорта във всички направления, включително с изграждането на спортни площадки със свободен достъп във всички квартали на града.

Разбираме, че регионът е богат на възможности, но се нуждае от постоянство, амбиция и подкрепа от държавата, подчерта Цветкова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
980 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Анонимен

2023.10.29 | 21:03

3
Тоя тъпанар немаше ли кой да го думне верно? Никой тука те не иска изкривенио!
Алекс

2023.10.28 | 00:56

2
тоя нема ли кой да го думне да се не мъчи

2023.10.27 | 20:08

1
Разпродажба! Хладен, удароустойчив и водоустойчив монокъл с 16x увеличение. Сега можете да видите всичко и само на половин цена--> mub.me/mono

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини