Антон Хекимян: Работатa за София трябва да продължи, ГЕРБ може да носи отговорност

  • 27 октомври 2023 18:37

  • 1201
  • 12
© Пресцентър ГЕРБ
Слушай новината Слушай новината

Работатa за София трябва да продължи, за да може София да бъде по-чист, по-подреден и по-сигурен град. Това каза кандидатът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за кмет на столицата Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални по време на закриването на кампанията за местните избори на коалицията в Националния дворец на културата, предаде репортер на Novini.bg.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

От самото начало знаех, че попадам в отбор, който може да работи. Сега съм категоричен, че отборът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в може да носи отговорност, знае как да управлява и има ясен план как София може да бъде още по-добър град за живеене, заяви Хекимян.

През последните две години и половина имаше много хора, които говореха за промяна. Истината е, че хората, които промениха София през последнитев 18 г., са в тази зала, добави кандидатът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за кмет на столицата.

София трябва да докаже, че по никакъв начин няма да допусне да се натисне спирачката, както в държавата. От две години и половина държавата буксува, защото в нейното управление са хора, които мразят. Ние не сме от тях, така не може да се управлява държава, посочи Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални.

Тези хора продължават да дължат отговори защо спираха парите за София. "Промяната" не искат да носят отговорност и доказаха, че не могат да управляват. Няма как да забравим, че Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за допреди няколко месеца управляваха заедно. Сега се опитват да ни убедят, че техните кандидати са алтернатива един на друг. Софиянци не заслужават сглобки и няма да получат сглобки. Защото хората не дават доверието си на сглобки, а на тези, които могат да носят отговорност. А ние можем да носим отговорност. Няма нужда следващият кмет да е заложник на плаващи мнозинства, подчерта Хекимян.

Софиянци искат подреден, чист, сигурен град, стабилност и отговорно отношение. Избираме кмет и екип, които могат да работят и могат да носят отговорност. Ние трябва да направим така, че работата в София да не спира и ние ще направим това да се случи, увери кандидатът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за кмет на София.

С оглед събитията от днешния ден, в неделя аз ще направя следното – ще заложа на сигурното - на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и хартията, завърши Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални.

Бойко Борисов: „Кодгейт“ не е свързан с ГЕРБ и мен, каквото решение вземе ЦИК - ние ще се съобразим 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1201 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2023.10.27 | 22:11

12
..БОЙКО !ПРЕМИЕР ЗА ПРИМЕР И ПОДРАЖАНИЕ !!! ПОДКРЕПА ЗА ИСТИНСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ СДС ДО КРАЙ!!!

2023.10.27 | 22:10

11
++МАСОВО ИЗЛИЗАНЕ И ГЛАСУВАНЕ ЗА ГЕРБ. ГЛАСЕШЕ СЕ СЕ МАНИПУЛАЦИЯ, ОТ ПП И ДА Б, . БОЙКО ПРИ ПРЕПЪЛНЕНИ ЗАЛИ, А КИРО С РЕЙСА ПО ПРАЗНИ ПЛОЩАДИ. ХА ДЕ, НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИМ.
Георги Илиев Митев

2023.10.27 | 19:30

2
Отивайте си по родните села и градове , а за такива циници като тези с чужд произход трябва да им се отнема и българското гражданство .
до Гошо Ми..

2023.10.27 | 21:00

10
Ела да ми вземеш гражданството, а аз скапания ти живот!

2023.10.27 | 20:42

8
Пп и дб откажетесе,оставете държавата на Пеевски Доган и ББорисов.

2023.10.27 | 20:41

7
Мотьо Очите каза,Борисов е едно голямо чюдовище.
чудно

2023.10.27 | 20:40

6
дилемата на изпраното чекмедже: машините позиционирани в частен имот иди доказвай сертифицирани ли са в действителност, гига опит в изчезването на чували с хартиени бюлетини, обезсмислени изборите отвсекъде, абе бог здраве да му дава ама скоро нема да се оправи тая държава...

2023.10.27 | 20:29

5
Кекемян да се оттегли в полза на Ваня!

2023.10.27 | 20:08

4
Разпродажба! Хладен, удароустойчив и водоустойчив монокъл с 16x увеличение. Сега можете да видите всичко и само на половин цена--> mub.me/mono
Рангел

2023.10.27 | 19:36

3
Да носи отговорнос не, но да краде, да.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини