Михал Камбарев от ПП-ДБ събира инвеститори от цял свят в Смолян

  • 25 октомври 2023 13:44

  • 990
  • 2
Михал Камбарев от ПП-ДБ събира инвеститори от цял свят в Смолян
© ПП - ДБ
Слушай новината Слушай новината

Инвеститори от различни краища на света идват в Смолян на 27 октомври. Хора, управляващи милиарди евро, ще се съберат в 09:30 ч. в новооткрития офис на Инвестиционно звено на бул. „България“ №57 по покана на кандидата за кмет на Смолян от коалицията „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ Михал Камбарев.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

За период от 5 години той и екипът му са успели да помогнат на 130 общини в Европа да привлекат над 8,5 милиарда евро. Средно по 65 милиона на община. За сравнение - бюджетът на Смолян е 75 милиона. Този опит и уменията на Камбарев са ключови за това как регионът може да се възползва от неговата помощ в настоящия момент.

„Общото между общините, които виждаме, че се развиват добре, е че имат деен кмет. Такъв, който не само говори, а и действа. С делегацията, която пристига в Смолян, ние показваме, че чрез активна работа и действия можем да върнем живота в Смолян“, подчерта Камбарев.

Михал Камбарев не веднъж е споменавал, че липсата на атрактивни работни места за младите е една от основните причини за обезлюдяването на региона. При добре проектирана и функционираща инфраструктура област Смолян ще се превърне в атрактивно място за инвеститори и нови работодатели. Кандидатът за кмет с №66 в изборната бюлетина има богат опит в привличането на инвестиции и е уверен, че ще има такива, стига да се работи в тази посока.

Да подкрепи кандидатурата му и да засвидетелства готовността си за съвместна работа с жители на Смолян на 27 октомври пристига основателят и директор на най-голямата инвеститорска общност в Европа Уилям Стивънс, който е работил с водещи корпорации като Сони, Лоджитек, Филипс, Самсунг и много други. Той води със себе си мениджърите на всяка индустриална вертикала на инвеститорския клуб, включително здраве, дигитализация, устойчивост и енергия. По време на посещението предприемачи от Смолян ще представят проектите си пред делегацията от инвеститори. Освен Уилям Стивънс групата включва: 

Михал Камбарев (ПП-ДБ): Хората в Смолян ще усетят пълното съдействие на Общината в мое лице

Софи Стивънс - предприемач, автор на книги и бизнес консултант.

Рик Салмън - предприемач, бизнес ментор и инвеститор, специалист във връзките с инвеститори.

Елена Крапчева - предприемач, бизнес ментор, филмов директор и фасилитатор на връзките с инвеститори.

Майк Уолен - американски филмов продуцент, живеещ в София, с разнообразен опит в различни сфери.

Радостина Ценова - партньор в инвестиционен фонд и специалист във финансови инвестиционни инструменти, сред основателите на „Bulgarian Venture Capital Association“.

Благовеста Длагацева - ръководител на бизнес развитие и мениджър на инвеститорски клуб в областта на здраве.

Машрук Талукдар - мениджър на инвеститорски клуб в областта на устойчивост, енергия и климатични промени, оценител на бизнеси към европейската комисия.

Аз и кандидатите за общински съветници силно вярваме, че тази делегация ще помогне за възраждането на региона и за създаването на нови работни места, каза Михал Камбарев. Ако вие също вярвате в това, може да дадете подкрепата си с № 66 в изборната бюлетина, за да върнем живота в Смолян.

Ако имате идея или проект, в който вярвате, но нямате средства или физическа възможност да ги осъществите - сега е точното време! Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с организаторите на инициативата на електронната им поща smolyan@promeni.bg или на лично съобщение във фейсбук страницата им и да разкажете накратко за идеята си, заедно с две имена и телефон за връзка. Входът е свободен и за всички останали, които искат да се запознаят с местния бизнес, идеите за развитие, и да черпят опит от едни от най-добрите в сферата.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
990 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.10.25 | 14:00

2
Да не им прави свирки?
Кирчо

2023.10.25 | 13:58

1
Миле Китич там ли ще е!?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини