Борисов: На 29-ти можете да изберете дали всеки общински съвет да бъде сглобка или гръбнак

  • 24 октомври 2023 18:30

  • 1451
  • 5
© Bulphoto (архив)

Лидерът на партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна с граждани и симпатизанти на партията в Стара Загора, където представи кандидатите за кметове и общински съветници. Той беше посрещнат с бурни аплодисменти. 

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

„Имаме идея да направим маршрут за културен туризъм, какъвто няма никъде по света. Ние сме сред трите страни с най-много паметници в Европа, след Италия и Гърция. Знаем те какво правят, а ние продължаваме да куцаме. Вече 3 години няма финансиране, караме на общински бюджети. Призивът ми към бъдещото управление на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е да се върнем към културния туризъм. Иска ми се да имаме специален зам.-министър, който да отговаря за културния туризъм”, заяви топ археологът проф. Николай Овчаров.

Кметът на Стараза Загора Живко Тодоров обяви: "Ако съберем всичко свършено от нас, това ще е книга от 200 - 300 страници. Ние водим кампания, в която не се занимаваме с нашите опоненти, а те го правят постоянно. Но, изборите ще минат и ще тябва да се управлява. Донесъл съм пълна програма във всеки един сектор. Има ли друг кандидат-кмет, който може да покаже такава програма?".

На живо: Борисов към сглобката: Ние сме лоялни и няма да внасяме предложението за дерогацията на "Лукойл"

"На Шипка паметниците - 27 метра камбанария беше паднала. Оправихме я. За 3 години със сигурност щяхте да имате спортна зала. 3% дефицит и над 3% дефицит е нещо много лошо, това значи, че ти бъркат в джоба. Той води до дългове и фалит", заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Само живеещите в санираните блокове , на които държавата им санира без пари, трябва да гласуват, ако имат памет. Оставих 1,3 млрд. лв. за  „Хемус”, похарчиха ги. Помните ли колко ми ядоха ушите за „Балкански поток”? Сега Асен Василев му сложи такса, което прави 3 млрд. лв. на година, а целият проект е 3 млрд. лв. Сега какво - още 72 г. по 3 млрд. лв. Този проект е 100% български. Само това да съм ви направил”, припомни той.

"Поздрави от Антон Хекимян", пошегува се Борисов, припомняйки, че кандидатът за кмет на София е старозагорец. Хекимян щял да посети града днес, но имал участие в "Референдум" и не могъл да дойде.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.png" />

„Като искат да стои дерогацията, да си плащат данъците. На 29-ти избирателите мога да си изберат две неща - да превърнат всеки общински съвет в сглобка, тоест нещо неработещо или трудно работещо или поне общините да бъдат като гръбнак”, каза той от трибуната. 

"Когато ние управлявахме, България я даваха за пример за справяне с нелегалната миграцията. Британският премиер дойде и снима по границата. Шегувах се с него, че много напред  сме минали. Ердоган ми се обажда и ме пита: "Бойко, какво строиш". Но, това няма да се повтори пак", каза той. И припомни, че тази вечер има Шампионска лига. "Всеки си има слабости. А и път ме чака", завърши Борисов. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1451 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
.......

2023.10.25 | 05:45

5
......

2023.10.24 | 22:17

4
+ПОБЕДА,.

2023.10.24 | 20:08

3
тиквак, що не тури там заарските циганета хикимян и гейорги гейоргиев, ами ги тъпчеш у софия?
worlok

2023.10.24 | 20:01

2
ei.goliqm si bokluk

2023.10.24 | 19:50

1
grobarski bokluk ta ti si cast ot tezi zglobki a grabnak balgaria nikoga ne e imala ot takiva prestapnici kato teb.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини