Вигенин: Аз не допускам, че няма да сме на балотажа, но ако това се случи, ще...

  • 24 октомври 2023 08:44

  • 2039
  • 5
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

"Ние не само в София, но и на други места имаме кандидати, които не са членове на партията, но са свързани с левицата. Техните послания са леви. Техният начин на мислене е на ляв човек. Това е по-важното. Така че според мен Ваня Григорова се справя доста убедително, не само по отношение на левия електорат, а и по отношение на всички, които искат реална, истинска промяна, а не подмяна, както се случи с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". 

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Това заяви в студиото на „Здравей, България” зам.-председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и зам.-председател на Народното събрание Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, на въпрос  убедително ли се представя по време на предизборната кампанията кандидатът за кмет на София от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

"От социологическите проучвания се вижда, че така, както я подценяваха в началото, тя се превръща в основен конкурент за балотажа и за спечелването на изборите", допълни той и изрази увереност, че кандидат на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е може да стигне до балотаж за кметския пост в столицата. 

Вигенин беше категоричен, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е под каквато и да било форма не пречи на кампанията на Григорова.

"Националният съвет единодушно е подкрепил нейната кандидатура. Вие мислите ли, че щеше да е полезно за нейната кампания, Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за да е на всяка среща и на снимките с Ваня? Така че - няма никакви причини да смятате, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е под каквато и да било форма пречи на кампанията ѝ", подчерта той. 

На въпрос дали целта на Ваня Григорова е създаването на нова лява партия той подчерта, че това е опит за отклонение на основната тема.

"А основната тема е София, развитието на София и нуждата от реална промяна в София. Спекулациите за това кой какви намерения има след изборите нямат никаква връзка с изборите в момента. Така че,  нека се фокусираме върху това какво се предлага за София, каква промяна се очаква да се случи. Нападките, особено от последните дни, само показват, че най-после приеха сериозно кандидатурата на Ваня и даже малко са стреснати", категоричен е той.

Ваня Григорова: „Горна Баня“ може да бъде туристически център, минералната вода е отдадена на концесия за жълти стотинки

Вигенин коментира и въпроса дали, ако се стигне до балотаж, в който кандидатът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не участва, партията ще подкрепи някой от другите участници във вота.

"Аз не допускам, че няма да сме на балотажа, но ако това се случи, ще се съберат нашите органи -  Национален съвет, може би, ръководството на градската организация. Ще преценим. Сега, по принцип, хората имат глави на раменете си, мисля, че могат и сами да преценят. Но сигурно ще се водят някакви разговори. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е сериозна партия и участва в тези избори във всяка една от общините, за да спечели. А ако не спечели от първи тур - целта е да участва в балотаж. А ако не се стигне до балотаж - тогава ще се коментира", посочи Вигенин. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2039 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.10.24 | 17:21

5
ВАГИНин, вие сте в миманса, а скоро и в затвора. Червени говноядни предатели.
Ваня Григорова е най

2023.10.24 | 10:12

2
Достойният кандидат за кмет на София.
МИРИШЕЕ на К Е Е Е Н Е Ф

2023.10.24 | 10:27

4
ТАЯ Е ПО-ГОЛЕМА ШАВРАНТИЯ ОТ ЮРДАНКА, ВЕ.
УМРИИИИ ГНУСЕН УРОД

2023.10.24 | 10:27

3
НА БАЛОТАЖ В СЕЛО ЗЛОКУЧЕНЕ, ПАЗАРДЖИШКО, МОЖЕ И ДА СТИГНЕТЕ.

2023.10.24 | 09:02

1
Какъв балотаж ве фантазьор . На балотаж може да сте само при колювци кънчовци и подобни утрепки.Следващия път и за парламента сте аут.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини