Антон Хекимян: Васил Терзиев няма отговор на въпросите ми и бяга от дебат

  • 20 октомври 2023 18:19

  • 1801
  • 18
©

Всеки път, когато се появя на дебат и пътам кандидата на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ защо са спрени тези проекти, г-н Терзиев няма отговор на тези въпроси и бяга от дебат, но търси защита при Асен Василев, който е министър на финансите и си позволява да влиза в политическата кампания, защитавайки техния кандидат и спонсор на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". Това заяви кандидатът за кмет на София от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян на среща с граждани в район „Люлин“.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1155

Десетки граждани на столичния квартал „Люлин“ се бяха събраха, за да чуят приоритетите на кандидатът за кмет на София от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, предаде репортер на Novini.bg.

"През годините тези хора зад мен работеха за общественото благо, за града ни и за това да могат след 4 години да се изправят пред вас и да кажат какво са направили. Нищо не се прави на гола поляна", започна той. Хекимян изброи какво планира отборът на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за столицата и обясни защо се нуждае от подкрепа. "Защото искам работата за София да не спира. Проектите няма да се случат от само себе си. Това става с усилията на всички тези хора, които стоят зад мен". 

„Когато искаме да вършим работа ние трябва да имаме и вашата подкрепа. Аз се изправям пред вас и искам работата за София да не спира - и метрото, и строителството на пътища, и нови автобуси за градския транспорт няма да се случат от самосебе си“, изброи кандидатът за столичен кмет.

Хекимян: Над 140 декара нови паркове - това е нашият ангажимент за следващите 4 години

Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални не спести критиките си към предишните управляващи от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ (ПП), които идвайки на власт орязват субсидиите на града.

„Преди по-малко от две години казаха: "Махнете ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Стига толкова ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - нещо, което се чуват и в София в момента. 17 години, 15 години. какво дойде след това? На държавата беше дръпната ръчната спирачка и това всички го виждате. Бяха дадени много обещания за промяна, но тя се оказа мнима. Ще ви кажа и какво се случи с проектите на София, с които "Промяната" се опитаха да накажат ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, но реално наказаха вас. Със спрени пари за метро 140 милиона, това се случи преди една година, със спрени пари за канализация - пари, извадени от Плана за възстановяване и устойчивост. Това са факти. И защитавайки тези факти, излиза един министър от служебното правителство - г-н Пеканов, който иска да защити истината. Всеки път, когато се появя на дебат и пътам кандидата на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ защо са спрени тези проекти, г-н Терзиев няма отговор на тези въпроси и бяга от дебат, но търси защита при Асен Василев, който е министър на финансите и си позволява да влиза в политическата кампания, защитавайки техния кандидат и спонсор на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", обясни той. "Нещо безпрецедентно се случва, министърът на финансите изкарва данни, които не са лъжа, но не са и истината за която говорим. Парите за столичния герадски транспорт, които е поискала столичната община не са дадени от правителството на ПП и са спрени, за да бъде наказана София. Екипът, обаче, който стои зад мен, екипът в Столичната община, се преборва затова тези пари да бъдат осигурени през Народното събрание", припомни Хекимян.

"Те не милеят за София и това го виждаме в техните действия“, каза той и посочи орязването на парите за продължението на метрото и подмяна на канализация. 

„Ще продължим да строим метро, ще го има в „Слатина“, „Подуяне“, защото можем и знаем как. В столицата ще продължим с големите инфраструктурни проекти – нови пътища, реновиране на трамвайни трасета, връзката от околовръстният път до АМ „Струма“. Тези проекти е възможно да се случат, защото по тях е работено, те са готови. През последните 15-16 г. в София е свършена много работа и никой не може да го отрече. Навсякъде, където стигат пътищата, се променя облика на града и той се развива. Паралелно с образователната инфраструктура, ние искаме да развиваме и медицинската инфраструктура. Най-важно е да се изгради детска поликлиника в София, тя ще бъде на ул. „Пиротска“, изброи Хекимян.

Той подчерта, че те знаят как и могат да реализират всичко това.

„Срещайки се с хората в кварталите знам какво искат те – реновирани междублокови пространства. Ще премахнем калните точки в кварталите, ще изградим тротоари и паркинги. Убеден съм, че всичко това ще се случи с вашата подкрепа. Благодаря ви!“, обърна се кандидат-кмета към събралото се множество.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1801 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2023.10.21 | 01:28

18
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

2023.10.21 | 00:05

17
++.ПОБЕДА, АДМИРАЦИИ И РЕСПЕКТ
Ах

2023.10.20 | 22:46

16
Мак

2023.10.20 | 22:42

15
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спе.рма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik
Хаха

2023.10.20 | 20:04

14
Само арменец не е бил кмет на София свършиха ли се българите
Абе

2023.10.20 | 20:02

13
Хекимян ти не ставаш за кмет и се маха да не станеш за смях

2023.10.20 | 19:49

12
Бастун, дай един пример на 'журналист', които е станал дори полу-успешен политик в БГ.
ГОЧО БУЛГУРА

2023.10.20 | 19:41

11
ИБРИКЧИЯТА. НА БОЙКО, ТОЙ. Е. МАТА ХАРИТО. . ХА, ХА, ХАААААААА, И. АКО ИМА. БУНАЦИ. ДА. ГЛАСУВАТ ЗА. ТАЯ. МИЖИТУРКА.ЕДНО ВРЕМЕ. ИМАШЕ. ЕДИН. ФИЛМ ** КУКЛА. НА. ВЕРИГА** ХЕКИМЯНЧО. Е. КУКЛАТА. НА .БОЙКОВАТА ВЕРИГА .
ГОЧО БУЛГУРА

2023.10.20 | 19:40

10
ИБРИКЧИЯТА. НА БОЙКО, ТОЙ. Е. МАТА ХАРИТО. . ХА, ХА, ХАААААААА, И. АКО ИМА. БУНАЦИ. ДА. ГЛАСУВАТ ЗА. ТАЯ. МИЖИТУРКА.ЕДНО ВРЕМЕ. ИМАШЕ. ЕДИН. ФИЛМ ** КУКЛА. НА. ВЕРИГА** ХЕКИМЯНЧО. Е. КУКЛАТА. НА .БОЙКОВАТА ВЕРИГА .
????!!!

2023.10.20 | 19:18

9
АЗАЩО бяха СПРЕНИ ПАРИТЕ"Другарю"Хекемян ???? А,КЪДЕ са ПАРИТЕ "Другарю"Хекемян ???? "РЕМОНТ на ремонта",Що е ТО "Другарю"Хекемян????

Добави коментар

Водещи новини