Хекимян: Над 140 декара нови паркове - това е нашият ангажимент за следващите 4 години

  • 20 октомври 2023 13:05

  • 877
  • 3
Хекимян: Над 140 декара нови паркове - това е нашият ангажимент за следващите 4 години
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Над 140 декара нови паркове - това е нашият ангажимент за следващите 4 години. И ще го постигнем.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Това заявява в свой пост във Фейсбук кандидатът за кмет на София от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални. Ето какво още сподели той:

"Планираме 7 нови парка. Започваме с тези 17 декара до църквата „Рождество Христово“ в „Младост“ 3. Другите, които следват са: парк „Мокренски проход“ в „Красно село“, както и в район „Студентски“, „Витоша ВЕЦ Симеоново“, „Манастирски ливади“, които определено имат нужда от нови зелени пространства.

Един от проектите е обновяването на парк „Славия”, където се намираме и още 8 от любимите паркове в София, сред които са парк „Заимов“, „Овча купел“, „Св. Никола“ и „Хиподрума“. 

Хекимян: Няма умора, амбицията ми е да работим за София и за хората

Засаждаме над 4000 нови дървета покрай улиците, в дворовете на училищата и в градските градини. Използваме съветите на експертите в Лесотехническия университет за озеленяването в града.

Заедно с Вас ще залесим следващите нови гори в зеления пояс около София. Започваме с 14000 фиданки над „Абдовица” в район „Искър“. Търсим Вашето доверие, за да направим София по-чиста и по-зелена".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
877 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.10.20 | 22:51

3
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спе.рма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik

2023.10.20 | 13:33

2
pe dal spri sas tezi obeshtania mnogo dobre znaesh tce si sluga i kakvoto razporedi gospodariat ti tikva tova shte da e

2023.10.20 | 13:12

1
Колко грозен гей

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини