Румен Русев: Ще обсъдя с гражданите на р-н „Красно село“ въвеждането на жълта“ и/или зелена зона

  • 19 октомври 2023 13:02

  • 705
  • 2
Румен Русев: Ще обсъдя с гражданите на р-н „Красно село“ въвеждането на жълта“ и/или зелена зона
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Ще обсъдя с гражданите по съответните квартали в района въвеждането на жълта и/или зелена зона. Това каза за БТА кандидатът на местна коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за кмет на столичния район „Красно село“ в София Румен Русев.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

„Липсата на паркоместа ще реша с изграждането на паркинги в междублоковите пространства, наречени „кални точки", обяви той, предаде БТА.

Избраха архитект Румен Русев за кмет на "Красно село"

Освен липсващите паркоместа, като основни проблеми на „Красно село“, Румен Русев открои неремонтирани от десетилетия тротоари, липса на осветление по вътрешнокварталните улици, както и лошо регулирани улици и кръстовища.

По думите му решението на проблема с тротоарите е да се осигурят средства за колкото се може повече квадратни метри нови тротоари. „За осветлението ще възложа проектиране, за да има готови проекти, с които да кандидатстваме по различните програми на Столична община за енергийна ефективност“, посочи той и допълни, че за регулирането на улици и кръстовища би подал сигнали до Дирекция „Пътна сигнализация“.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
705 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Хан Крум

2023.10.19 | 13:35

1
Ами въвеждането на зони ще е основната причина хората да не гласуват за теб. Защо изведнъж някакъв тъпак ще иска да си плащат хората, които живеятг там от години за да си паркират пред жилищата?
бах ти глупака

2023.10.19 | 13:36

2
На тоя глупак няма ли кой да му каже, че когато накараш хората да плащат за нещо, което не искат предизвикваш наказателен вот?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини