Борисов в Смолян: За три години щяхме да асфалтираме и там, където козите се качват

  • 18 октомври 2023 17:50

  • 5376
  • 54
© Bulphoto (архив)

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г продължава предизборните си обиколки в страната. Днес той е в Смолян, за да се срещне със симпатизанти и съмишленици на партията.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Кметът на Смолян Николай Мелемов откри събитието с кратко слово и представи кандидатите за кметове на общини. Златоград - Мирослав Янчев, Неделино - Емил Войводов, Баните - Павлин Белчев, Мадан - Светослав Филипов, Рудозем - Радослав Филизов, Чепеларе - Горан Хаджиев, Девин - Красимир Даскалов, Доспат - Елин Радев.

Археологът проф. Николай Овчаров заяви от трибуната: „През 2020 г.  господин Борисов ми се обади - трябва да правим приоритетни обекти - от днес за утре. И седнах и ги направих - Перперикон, Рациария, Провадия солниците, Тараклия синтика. На следващата година финансирането беше спряно. Важно е да има държавна политика от гледна точка на културно-историческото наследство. Хвалим се, че с Гърция и Италия сме страните с най-много исторически паметници. Затова държавата трябва да има отношение към това нещо".

Борисов към кабинета: Направете консервативни бюджети за 2024, 2025, 2026 г., разточителство не може да продължава

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бе посрещнат с бурни аплодисменти.

"Това, което се случва в света, е ужасно - събитията в Близкия Изток, гигантското противопоставяне на колоси в света, убиването на цивилни граждани и от двете страни. Ние сме заявили подкрепа на Израел заради вероломното нападение, но и трябва да се отнасяме човешки към цивилното население, каквото и да е то. Руски самолети "Кинжал" патрулират над Черно море. А беше време, когато правихме политики на добросъседство, на етническа толерантност. За тази политика сме били упреквани, но с времето ще видите, че е било правилно. Виждам и реакциите на Виктор Орбан, на президента на Сърбия. С всички на Балканите сме водили ежедневен диалог. Ежедневен! Мен ми е криво, че от водеща сила на Балканите, когато където и да отидех, и видеха флага на България - ръкопляскаха хората, а сега ни освиркват", заяви той.

"През Босна и Херцеговина до Сръбска Крайна моят екскорт с българския флаг беше сигурен - носеше просперитет и неслучайно всички балкански държави ме наградиха с най-високите си отличия. Всичко това към днешна дата оставям на политолози и социолози да го коментират. В същото време ще попитам - а кога в подводната археология се е правило толкова много в България", обърна се той крм проф. Овчаров. И припомни постиженията на родната археология по времето на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в припомни инвестициите, вложени в пътното строителство в Смолянско. И попита: "Господин Сабрутев да попитам - защо нищо не направихте? Това са три години! Всичко щеше да бъде приключено - както пътят за Девин, Лъки, Доспат, Кръстова гора... Излизат и като някои професори, дошли от чужда държава, започват да ни поучават", посочи той.

Борисов допълни, че пътят Рудозем - Гърция е бил направен по времето на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. "Като съобщят: "Идва гръцкият премиер", приятел ми е, но ние си направихме нашето, а ангажиментът на гръцката страна си стои. Но това се прави на среща премиер-премиер. И ми е много интересно премиерът Денков във Варна на срещата дали е обещал нещо. Сега 3% дефицит е лошо!”, обяви той.

„В Чепеларе се запознах с балдъзата на Атанас Славов, правосъдния министър. Снимахме се и я помолих - пиши му. Той е добър министър, не мога да си изкривя душата. Цялата тая правосъдна реформа я движим и всички имат заслуги, и трите партии", не скри задоволството си Борисов.

"За пътя за Девин явно не можем да поемем ангажимент с такава конструкция. От тези избори зависи дали ще можем да поемем ангажимент. Пожелавам ви успех!”, обясни той.

„Всички сте ми еднакво важни. Родопите не са като другите планини. Тука е първо етническата толерантност. Помните - когато откривахме пътя - владиката и ходжата. И тогава ходжата ми прочете една строфа от Корана. Помня го с цялото си уважение. И листчето си го прибрах. Родопите трябва да са пример и затова слагахме половин милиард за пътища всяка година. Досега щяхме тези три години да асфалтираме и там, където козите се качват...", подчерта лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5376 54

Свързани новини

Коментари 54

Добави коментар
ГРОБ

2023.10.19 | 10:48

54
ПУКНИ ТИКВА ПРОСТА!!!!
тулупа и асфалта

2023.10.19 | 09:19

53
че къде беше 12 години бе тюфлек. и аз щях да наева всички жени ама не стана. не и дадоха

2023.10.19 | 09:07

52
Естествено с едни милиони от Европа. Нашите фирми знаят как стават нещата.

2023.10.19 | 04:35

51
Ще асфалтирам някъде... наглост най ме блазни!

2023.10.19 | 04:33

50
Ще асфалтирам някъде....
Niki2

2023.10.19 | 04:10

49
Този пак го изпраха,бял като сняг. Как не помислихте да му се извините,бе хора,пътища ще ви строи а вие все недоволни:)) Неговият кандидат кмет за София да си го завре,там където си мисля!!
Майтапчи Йово

2023.10.19 | 01:54

48
Тиква, тиква, тиква... колосален си:)))!
Ху Кеърс

2023.10.18 | 21:40

42
Да ви подпука хамас ама само парламента да нацели
Майтапчи Йово

2023.10.19 | 01:52

47
Тиквата под мен... както макя ти изстива в моите ли, ибрикчийо малоумен:)))?!?
Ей отрепко

2023.10.18 | 21:50

43
Заеш какъв хамас че ти дадем, че ми изтинеш убръцете!

2023.10.19 | 01:04

46
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спе.рма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik
Костинброд

2023.10.18 | 21:57

45
Колкото асфалтирахте и в Костинброд...на 10 кюмот София а газиме в кал до шията

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини