Красимир Стойчев: Възрастните хора имат нужда от гледане в домовете им, а не в хосписи

  • 18 октомври 2023 11:55

  • 1793
  • 0
Красимир Стойчев: Възрастните хора имат нужда от гледане в домовете им, а не в хосписи
©
Слушай новината Слушай новината

Възрастните хора и тези със заболявания имат нужда да бъдат гледани в домовете им, а не в мухлясали хосписи.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Това заяви кандидатът за кмет и водач на листата за общински съветници на Партия на Зелените и Гражданска платформа Власт в хората, Красимир СтойчевКрасимир СтойчевКрасимир Стойчев е роден в София.   Баща му, Стойчо Стойчев е завършил Италиански Колеж в пред БТВ. Стойчев добави, че в София живеят 325 хиляди пенсионери. Те вкарват в икономиката на града около 4 милиарда лева годишно. Само ДДС е 800 милиона лева.

Красимир СтойчевКрасимир СтойчевКрасимир Стойчев е роден в София.   Баща му, Стойчо Стойчев е завършил Италиански Колеж в смята, че срещу това, което дават пенсионерите, те не получават адекватни социални грижи. Повечето от тях живеят в собствени жилища и там хората трябва да получават грижите. В нормалната обстановка и среда, където са спокойни и свикнали, без стрес и напрежение. Така самотните хора ще получават подходящи грижи. Същото е валидно и за тези семейства, които имат болен роднина и нямат възможност да се грижат целодневно за него. 

Красимир Стойчев: Столична община трябва да поощрява врящата субкултура: музиканти, малки театри, които да носят духа на града

Социалните служби трябва да получават в пъти по -голям бюджет. Необходимо е към 24 района в София да бъдат създадени отделни социални предприятия на подчинение на районният кмет и децентрализация на тяхният бюджет. Всички нуждаещи да се включат в електронни регистри съобразно тяхните ежедневни и почасови нужди. И тук технологиите могат да управляват този процес. Грижите за възрастните е показател за цивилизоваността на обществото, категоричен е Красимир СтойчевКрасимир СтойчевКрасимир Стойчев е роден в София.   Баща му, Стойчо Стойчев е завършил Италиански Колеж в.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1793 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини