Борисов към кабинета: Направете консервативни бюджети за 2024, 2025, 2026 г., разточителство не може да продължава

  • 17 октомври 2023 18:12

  • 2732
  • 34
© bulphoto (архив)

С амбицията ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да продължи да управлява в Пловдив се събраха симпатизанти и членове на партията в града. Подкрепа за кандидата за кмет Костадин Димитров дойде да заяви лично лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Пред стотици членове и симпатизанти на партията освен Димитров бяха представени и шестте кандидати за районни кметове, както и листата за общински съветници.

"Време е да решим проблемите с финансовата криза в общината, ясно и точно да определим приходната и разходната част. Разширяване на Пловдив, свързване на кварталите Южен и Тракия, продължението на бул. "Северен" ще се случи, обеща кандидатът за кмет Костадин Димитров.

Борисов в Благоевград: Всички видяха, че не е добре да се закачаш с ГЕРБ! Не се чегърта туй, що не се чегърта

Той обяви, че иска разширяване и на културния календар, река Марица да бъде разчистена, хълмовете да спрат да са неглижирани. "Пловдив - град на хората, пешеходните пространства са изключителна социална придобивка", подчерта той.

Областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Георги Мараджиев изтъкна, че 8 години партията няма загуба в района и благодари за подкрепата. Той представи и кандидатите за кметове на останалите общини в областта.

Депутатът от Делян Добрев се спря на финансовите параметри в бюджета. "Всичко било наред в държавата финансите били под контрол, нормално били да се теглят дългове. И даде пример, че от 2014 г. до 2021 г. е имало само 2 г. с дефицит в бюджета - при фалита на КТБ - 2,5 млрд. лв. и при COVID кризата, когато нищо не работеше. Тогава дефицитът е 3,5 млрд. В одобреният за тази година бюджет на Промяната, на тези велики гении и финансисти е 4,6 млрд. С милиард и повече от най-големия дефицит на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, когато светът не работеше", ядоса се Добрев.

Той цитира данни от излишъците, с които държавата е разполагала по време на правителствата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Когато дойдохме през 2014 г., помните ли, беше фалирала КТБ, когато говорехме за постна пица, за затягахме коланите и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в получаваше упреци отвсякъде, че не вдига пенсиите? В една държава е като в едно семейство – трябва да знаеш какво имаш в джоба. Още на следващата година след фалита, ние излязохме на излишък", започна лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Да, нека да вземат дълг, за да погасят стар, но когато обсъждаме бюджета, ние ще попитаме защо сме разточителни. Това се казва лидерство и отговорност на партия към държавата. Гласувахме бюджета, за да влезем в местните избори. Освен излишъците, които реализирахме, оставихме 1, 5 млрд. за „Хемус“, оставихме над милиард за ВиК, платихме напред 2,2 млрд. за първите самолети. Сиреч – всичко е разплатено и отделно всяка година заделяхме освен излишъка и един милиард за санирането. Всичко това е в бюджета, затова има термини – консервативен бюджет. Аз ще настоявам за такъв. Това разточителство не може да продължава. Със заеми не може да се продължава. По време на COVID НАП я превърнахме от събирателна на разплащателна агенция. Да седнат и да си направят консервативни бюджети за 2024, 2025, 2026 г., за да изравним салдото. Първата ще затягат коланите“, призова Борисов.

„Това, което чувам, не ме радва - „Лукойл“ нула данъци. Бензинът пак стигна 3 лв. Данъци не се плащат. Говорим за милиарди левове от нашия джоб, които отидоха към Русия. И ние си обичаме руснаците, но по-си обичаме българите. Искаме парите да си останат в нашите джобове“, поясни той.

"Обръщам се към Кирил Петков, преди няколко дни беше в Пловдив, каза, че ако техен кмет спечели, ще финансират инфраструктурите проекти. Логичен е въпросът защо последните 3 години, когато под различни форми бяха в управлението, не финансираха нито един. Да обещае, ето и аз ще обещая, че в бюджета за Пловдив ще сложим парите за околовръстното и двата стадиона. Ако е честен, нека обещае. Следващото, което може да се направи, е опера за Пловдив", обеща Борисов.

"Готов съм да сключа сделка, какъвто и да е резултатът, но аз се надявам, че той ще е добър", изтъкна лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"София имаше късмет с кмет като мен. Направих им южната дъга, северната, източната и остана само от Банкя до "Борис". Те и това не направиха", обобщи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Войната в Украйна не е свършила. Загиват хиляди невинни", посочи той.

"За това се крепи това правителство. Направихме и добри неща. Но сега трябва да затегнем коланите" заяви лидерът на партията. "Компромисът си заслужава. Светът е труден, но в парламента ще направим всичко, което конституцията и законите ни позволяват, за да осъществим контрол върху действията, които си позволяват", увери Борисов и разкри, че околовръстното на Пловдив може да се строи, само че се дават стотици милиони за боядисване и мантинели на близки до тях фирми.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2732 34

Свързани новини

Коментари 34

Добави коментар

2023.10.18 | 06:21

34
Кюлчето дава акъл

2023.10.18 | 05:32

33
Що не направи ремонта на трамвай 5 за 1 г. бе педро?!
Майтапчи Йово

2023.10.18 | 01:59

32
Тикво непоръбена, твоите... консервативни ли бяха бре, крадлив помияр?!?

2023.10.18 | 01:48

31
Разточителство има само при вас и близки до вас фирми! А консервативните бюджети ще ги отнесе отново обикновенния българин!

2023.10.18 | 01:02

30
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw
Георги Илиев Митев

2023.10.18 | 00:47

29
Този изтъкнат български диктатор иска да го сполети съдбата на румънският му колега Николае Чаушеску .

2023.10.17 | 23:41

28
след UTC+2 ще се занимаем със ония планетарен миксер по на дълбоко , широко , по размера и така нататък

2023.10.17 | 22:28

27
Махайте електронната рецепта. Долу дигиталната диктатура на ЕС! Отговор 2023.10.17 | 22:27 14 OLX RPC 2023.10.17 | 22:26 13 ClearFake 2023.10.17 | 22:26 12 RedLine 2023.10.17 | 22:25 11 Bybit

2023.10.17 | 22:03

26
щом уговорката за република българия със RPC Google Amazon Oracle си е такава че на OLX.BG има "фира" , сиреч не изпълени договори в квота 10 от 100 , тогава какъв е отчет на онези "неизпълнените" , или по кротко , за какво става въпрос ? планетарни миксери ?

2023.10.17 | 21:51

25
RPC : функция за изповестяване в мрежата в Република България не действа - например OLX.BG няма обратна връзка към продавач измамник

Добави коментар

Водещи новини