Николай Шушков обеща по-добри условия за хората с нарушено зрение в Благоевград

  • 15 октомври 2023 16:19

  • 578
  • 0
Николай Шушков обеща по-добри условия за хората с нарушено зрение в Благоевград
©

Приел съм за свой дълг да работя за вашата по-добра мобилност и социализация. За създаване на по-добри условия за  придвижването ви по улиците на Благоевград чрез по-добра пешеходна навигация. Това заяви независимият кандидат за кмет на Благоевград Николай ШушковНиколай Шушков„Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града“.   С това послание по време на среща по повод Международния ден на белия бастун.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1156

Срещата бе инициирана от председателя на районната организация на слепите в Благоевград и Кюстендил Васил Тодоров, на председателя на териториалната организация на слепите в Благовград Борислав Лазаров и на президента на Колежа по туризъм проф. д-р Васил Жечев.

Той пое инициативата за изграждането на поне два специални маршрута, подходящи за незрящи хора. 

Николай Шушков: Ще предприема мерки за намаляване на финансовия дефицит на общината

„Безплатно да пътувате в обществения транспорт, изграждане на социално предприятие, подходящо за работа и за хора с увредено зрение. Не на последно място финансова подкрепа“, обяви сред приоритетите си Шушков. 

„Денят на белия бастун е от онези дни, в които се обръщаме към най-съкровените човешки ценности: разбиране, съпричастност, уважение, подкрепа за нуждаещите се от помощ. Поздравявам ви за  куража, упоритостта  и смелостта, с които преминавате през несгодите на трудната и непригодна за вас градска среда и за начина, по който преодолявате недоверието в обществото към възможностите ви да се учите, работите и живеете също толкова добре, както и всеки един от нас“, отбеляза кандидатът за кмет на Благоевград. 

Последвайте канала на

Novini.bg
578 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини