Николай Гюров, ПП-ДБ: Пловдив иска добър кмет, не Димитров

  • 14 октомври 2023 10:41

  • 20734
  • 3
Николай Гюров, ПП-ДБ: Пловдив иска добър кмет, не Димитров
© ПП-ДБ Пловдив
Слушай новината Слушай новината

“ГЕРБ-Пловдив се опитват да прехвърлят властта от Димитров на Димитров, ей така, все едно четири години са били зрители, а не активни създатели на днешните проблеми на града. Чух кандидата за кмет на ГЕРБ г-н Димитров по БНТ да казва за река Марица “Чудим се как да я почистим”, казва Николай Гюров, кандидат за кмет на район Тракия от “Продължваме промяната – Демократична България”. Той припомня, че Димитров в момента е действащ кмет на район Тракия и като част от настоящото управление на Пловдив, носи отговорност за състоянието на района и града. “Чудим се как да почистим, може да каже или някой, който не знае как и не може да почисти, или някой, който си дава сметка, че вече се провалил.” заявява Николай Гюров и добавя, че работата на кмета на район и на общината е да свърши работа, а не да се оплаква.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1155

 “Това, че в продължение на 12 години екипът на ГЕРБ, от който е Димитров се чуди как да почисти коритото на р. Марица казва всичко за управленския капацитет на местното ръководство на ГЕРБ-Пловдив,” казва още Николай Гюров. Според него прави впечатление, че основното нещо, с което се занимава отиващият си кмет на район Тракия г-н Димитров е да се разграничава от управлението на собствената си партия и да говори за проблемите на Пловдив все едно, че е страничен наблюдател или гост на града.

“Ако получа доверието на жителите на район Тракия ще трябва да се заема със 7 проблема, които единият Димитров в Община Пловдив и другият Димитров в Тракия оставиха в наследство.

 1. Подобряване състоянието на улиците и тротоарите.

 2. По-добър достъп до здравни грижи - доболнична и болнична помощ.

 3. Подобряване на възможностите за паркиране.

 4. Повишаване на сигурността и обществения ред.

 5. Облагородяване на междублоковите пространства.

 6. Подобряване на чистотата и сметосъбирането.

 7. Подобряване на градския транспорт и транспортните връзки.

Николай Гюров добавя, че в Тракия има нарастваща необходимост от подобряване състоянието на улиците и тротоарите. Районът започва да изпитва недостиг на места за паркиране и всеки трети жител на Тракия казва, че те не са достатъчно. Според Гюров, този проблем ще се засили предвид масовото строителство в района, което ГЕРБ позволиха.

Снимка:ПП-ДБ Пловдив

“В Тракия нараства несигурността, особено за по-възрастните хора и за младите семейства с деца. Чувам, че голяма част от хората искат повишаване на сигурността и обществения ред. В тази връзка смятам, че един от приоритетите на Ивайло Старибратов – община Пловдив да започне да превръща междублоковите пространства в мини градски паркове е изключително важна за район Тракия,” добавя кандидатът за кмет на Тракия от коалиция “ПП-ДБ”.

Снимка:ПП-ДБ Пловдив

Николай Гюров смята, че заедно с подобряване на осветлението където е необходимо, в следващите няколко години Тракия наистина може да стане пример за модерен и много красив европейски градски квартал. По думите му инвестицията в междублоковите пространства е от пряка полза за всяко семейство, защото ще направи имотите в района по-привлекателни, ще запази и постепенно увеличава стойността на всяко жилище.

Снимка:ПП-ДБ Пловдив

Последвайте канала на

Десислава Станева
20734 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.10.14 | 16:48

3
Искате ли луд се кс за 2-3 часа, силна ерекция, продължителна липса на еякулация и повишен тестостерон! Сега е възможно и безопасно! Сега това нещо вече е в открита продажба -----> mub.me/neoix
Боже

2023.10.14 | 12:55

2
Ела и си прибери вересиите!
Иван

2023.10.14 | 12:09

1
Защото ти го искаш ли

Добави коментар

Водещи новини