Георги Георгиев: Нямаме притеснения от наследството на ГЕРБ в София, напротив – имаме с какво да се гордеем

  • 13 октомври 2023 21:40

  • 1125
  • 4
Георги Георгиев: Нямаме притеснения от наследството на ГЕРБ в София, напротив – имаме с какво да се гордеем
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Днес се случи нещо недопустимо и аз като юрист няма как да не се възмутя. В предизборната кампания се включи действащ министър, който открито агитираше за един от кандидатите за кмет на столицата. Васил Терзиев пък отрече фактите. Това заяви Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска, втори в листата на общинските съветници на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за София в предаването „Панорама” по БНТ.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Той припомни, че София и всички останали общини не са получиха нито лев допълнително финансиране за градския си транспорт заради COVID кризата и кризата с горивата по предложение на кабинета „Петков”. Когато вече ПП нямаше мнозинство в парламента и без подкрепа  на ПП, ДБ и БСП, бяха гласувани първите компенсации за общините, в т.ч. и за София от 74 млн. лв. Вашата партия не внесе такова предложение, не ни подкрепи. Проектът за метрото за Слатина беше извключен от Плана за възстановяване. Изключително непочтено е сега да твърдят, че тяхното правителство е подкрепило тези мерки, обобщи той.

Георги Георгиев обвини Васил Терзиев в непознаване на проблемите на София

„Изборите са затова, за да могат гражданите да преценят кои са по-подготвени и кои са отговорните хора, които могат да решат проблемите им”, подчерта Георгиев.

„Г-жа Фандъкова е избирана 4 пъти от гражданите на София. Благодарение на нея имаме изградени 42 км. метро, което преобразява транспортната инфраструктура на столицата, ремонтира булеварди - неща, които са чакани с години от хората. Ние нямаме притеснения от наследството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в София, напротив – имаме с какво да се гордеем. Има дефицити, които ще отстраним. Направихме дигитална революция в градския транспорт на София – пенсионирахме хартиеното билетче. В резултат на това 70 000 граждани вече не тичат да търсят къде да си купят билетче, а плащат с банкова карта”, обяви още Георгиев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1125 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.10.14 | 01:29

4
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw
Майтапчи Йово

2023.10.14 | 00:24

3
Гръби... колосален си:)))!
Просто човек

2023.10.14 | 00:13

2
Ама ти сериозно ли?! София е една кочина...

2023.10.13 | 22:52

1
Искате ли луд се кс за 2-3 часа, силна ерекция, продължителна липса на еякулация и повишен тестостерон! Сега е възможно и безопасно! Сега това нещо вече е в открита продажба -----> mub.me/neoix

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини