Красимир Стойчев: Проблемите на София могат да се решат евтино и технологично

  • 13 октомври 2023 18:11

  • 927
  • 3
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Софиянци трябва да знаят, че аз съм си същия – технологично настроен, мисля технологично за проблемите на София, които могат да се решат евтино и технологично. Участвам в кметските избори заедно с гражданската платформа „Власт в хората“. Ние сме заедно за по-зелена София. Това заяви кандидат за кмет на София, издигнат от „Партия на Зелените“ Красимир СтойчевКрасимир СтойчевКрасимир Стойчев е роден в София.   Баща му, Стойчо Стойчев е завършил Италиански Колеж в в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

„Имам бляскава идея за зелена Витоша - тя да премине изцяло към Софийска община, а не само 10%, както е сега. Витоша ще има само един собственик в лицето на софиянци“, изтъкна той.

„Друга моя идея е в София да се разработи т.нар. цифров близнак на града. Представете си го като виртуално 3D табло на София. Това се прави вече в цял свят, само ние изоставаме. Когато се изгради този модел – няма да има мърдане. Това ще е нов генерален план на града. Аз настоявам за мораториум върху новото строителство в югозападната част на града. Моделът на града е само с нов генерален план. В София има достатъчно кадърни архитекти и орбанисти, които могат да направят този план“, обяви Стойчев.

Битката за София: Какво си казаха Антон Хекимян и Васил Терзиев – за първи път в телевизионен дебат

На въпрос защо толкова години столицата не се е променила в тези посоки, кандидатът за кмет обясни така: „Всичко е въпрос на корупция, на огромни интереси, пари. Когато един дребен общинар се срещне с големия предприемач натискът срещу него е много голям. Затова предлагам да се въведе блокчейн технология. Тогава ще виждаме кой какво решение е взел за града. Освен това всички ще разберат, че не трябва да приемат неща, без да носят отговорност, не както стана с момчето, убито от ток“, подчерта Красимир СтойчевКрасимир СтойчевКрасимир Стойчев е роден в София.   Баща му, Стойчо Стойчев е завършил Италиански Колеж в.

„Имам идея как да реша и проблема със здравеопазването. Със създаването на софийска здравна каса. Тя ще отразява възрастовата и здравна структура на населението в София. Ще обединя всички общински болници и ДКЦ-та в един холдинг. Адски елементарно е, но никой не го прави“, заяви друго свое намерение кандидатът за градоначалник на столицата.

„В София живеят хиляди пенсионери, които дават 4 млрд. лева на града. Ние грижим ли се добре за тях? 90% от тях живеят в собствени жилища, а ние ги вкарваме в мухлясали хосписи. Това трябва да се промени“, смята той.

„Най-големият проблем на София е „Топлофикация-София“. Всички ние дължим по 1000 лева на „Топлофикация-София““, завърши Красимир СтойчевКрасимир СтойчевКрасимир Стойчев е роден в София.   Баща му, Стойчо Стойчев е завършил Италиански Колеж в.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
927 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.10.13 | 22:54

3
Искате ли луд се кс за 2-3 часа, силна ерекция, продължителна липса на еякулация и повишен тестостерон! Сега е възможно и безопасно! Сега това нещо вече е в открита продажба -----> mub.me/neoix
Иван

2023.10.13 | 18:59

2
Ех да прибараш парите на София ще стане като с твойта фирма Крон Фалит и ни лук ял ни мирисал
УМРИИИИ ГНУСЕН УРОД

2023.10.13 | 18:49

1
ИБА ТЕ МУТРАТА :)

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини