Контрера: Имаме план за реконструкция на 100 квартални улици

  • 13 октомври 2023 08:12

  • 634
  • 2
Контрера: Имаме план за реконструкция на 100 квартални улици
© Булфото (архив)

Имаме план за реконструкция на 100 квартални улици, написа във фейсбук Карлос Контрера, канидат за кмет на София от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

На среща с граждани в район „Сердика“ представих идеята на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, част от програмата ни за управление на София, за ремонт и реконструкция на ключови квартални улици.

Контрера алармира: Най-старото трамвайно депо в София може да бъде ресоциализирано

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа има план в следващите четири години да се реконструират и изградят 100 вътрешно квартални улици. Проектите ще бъдат определяни на принципа от периферията към центъра, като започваме с южните и северните квартали на София. Ежегодно във всеки столичен район ще бъде провеждан референдум за определяне и включване на квартални улици в списъка за изграждане и реконструкция. Нарекохме този проект „Програма 100 за кварталите“.

От 2024 г. започваме със:

Основен ремонт и реконструкция на ул. „Любляна“, столичен район „Овча Купел“– подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари и ново улично осветление.

Основен ремонт и реконструкция на ул. „Димитър Пешев“, столичен район „Искър“ - подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление.

Основен ремонт и реконструкция на ул. „Слатинска“, столичен район „Слатина“ - подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление и допълнително улично озеленяване.

Основен ремонт на бул. „Христо Смирненски“, столичен район „Лозенец“- подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление и допълнително улично озеленяване.

Млад предприемач е кандидатът на ВМРО за кмет на р-н "Възраждане"

Основен ремонт и реконструкция на бул. „Илиенско шосе“, район „Надежда“ – подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление.

Основен ремонт на ул. „Иван Йосифов“, район „Сердика“ – подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътното платно, тротоарните настилки и ново улично осветление.

Програма 100 за кварталите е част от цялостната стратегия на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа фокусът в управлението на столицата да бъде в кварталите, а не както досега – центъра и жълтите павета.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
634 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.10.13 | 11:53

2
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik
Джони

2023.10.13 | 09:26

1
Викаш план си имал

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини