Димитър Кацаров: Предлагаме на хората от региона дългосрочна визия, програма и стратегия за развитието на Смолян

  • 12 октомври 2023 18:08

  • 767
  • 3
Димитър Кацаров: Предлагаме на хората от региона дългосрочна визия, програма и стратегия за развитието на Смолян
©

Недостатъците и проблемите на Смолян не са от вчера и отдавна е дошло времето да търсим работещи решения. Имам управленския опит и с екипа от 29 кандидати за общински съветници ще работим за Смолян с нов облик, град от европейски тип, какъвто младите хора си представят и в който ще искат да останат. Това заяви Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция, кандидат за кмет на община Смолян от „Новото време“ – КРОС в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Общината има нужда от дългосрочна визия, подкрепена от конкретна програма и стратегия. Подобна програма е вече  разработена от Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция, заедно с кандидатите за общински съветници от местната коалиция „Новото време“ – КРОС с бюлетина 68.

Сред първите неща, които Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция се ангажира да направи на кметския пост са: създаване на условия за задържане на младите хора в Смолян, тъй като обезлюдяването е един от основните проблеми на района; мониторинг и контрол на всички проблеми, решаването на които е отговорност на общината. Сред тях е липсата на добра инфраструктурата, необходима както за нормалния живот на хората в Смолян, така и за привличането на нови инвестиции; насърчаване на икономическия растеж в региона; развитието на културата и социалната политика; бързи мерки за развитие на туризма, за да се превърне Смолян в национален и международен туристически център по нов модерен начин, адекватен на съвременните условия.

Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция посочва, че познавайки спецификата на региона има управленския опит, придобит като командир на 101 алпийски полк, и визията да решава проблемите на община Смолян.

* Купуването и продаването на гласове е престъпление

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
767 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.10.12 | 21:23

3
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik
Браво

2023.10.12 | 19:01

2
Браво
Браво

2023.10.12 | 19:01

1
Браво

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини