Ето как Васил Терзиев може да превърне София в уютен дом

  • 12 октомври 2023 13:11

  • 1651
  • 16
© Bulphoto/ архив
Слушай новината Слушай новината

Кандидатът за кмет Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите, подкрепен от местната коалиция “Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от (Спаси София)” и експертната организация “Екипът на София” с първо публично представяне на програмата за управление на София, предаде репортер на NOVINI.BG.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Той е уверен, че заедно можем да постигнем София да бъде – чиста и зелена, пълна с активни общности, уютен дом за всички нас и нашите деца.

Снимка: NOVINI.BG

Терзиев обеща хората да почувстват, че някой наистина ще ги чуе, защото така според него красивите картинки ще станат истини. По думите му общината и хората трябва да станат равнопоставени.

Васил Терзиев се чуди редно ли е една европейска столица да е зарината с боклуци

Според него другото важно нещо е корупцията. "Имаме политическа воля всеки един лев на софиянци да отиват по предназначение и качественият ремонт да бъде от първия път", заяви той. 

Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите е категоричен, че центърът на програмата му е човекът

Любо Георгиев, основател на експертната организация "Екипът за София" обясни как е станало ясно как работи градът в момента и какъв инструмент е използван. Направено е изследване от агенция "Глобал Метрикс" съгласно подобно такова от 2018 г.

Снимка: NOVINI.BG

Две от най-големите предимства на София са възможностите за работа, тъй като в столицата са най-големите бизнеси в България и образованието. Георгиев обясни, че за съжаление качеството на живот е ниско и заради това много често младите хора напускат. Едни от причините са мръсният въздух, задръстванията, некачествените ремонти и строителство на пътища.

Според столичани едно от най-важните неща е да се инвестира в кварталите - създаване на зеленина, ограничаване и контрол на строителството, чистотата и др. 

За съжаление една от най-болезнените теми са зелените площи и това, че те не се поддържат, занемарени са и дори някои са превърнати в терени за паркиране. 

Проблем за софиянци са и липсата на достатъчно места за спорт, несъществуващите места за културни мероприятия. 

От проучването става ясно и защо в София масово все още не се използва така градският транспорт. Причините са няколко - скоростта, трудното правене на връзки. 

Снимка: NOVINI.BG

Борис Бонев, водач на листата за общински съветници на ПП-ДБ и „Спаси София” за местните избори в столицата, заяви, че трудно вярва, че човек четири пъти като не може да направи едно нещо, на петият път ще го направи. Той заяви уверено, че софиянци не са идиоти. Той смята, че след четири години всичко, което обещават ще бъде факт и София ще се превърне в една истинска европейска столица. 

"Нашата мотивация ще спечели", уверен е Бонев.

Той сподели, че искренно се гордее с всички, които са в това обединение и особено благодари на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите.

Бонев е категоричен: "Най-доброто тепърва предстои! Ще ги разбием!"

Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите от своя страна призова на 29 октомври всички да гласуваме, да дадем най-доброто от себе си, а да не ходим за гъби.

Снимка: NOVINI.BG

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1651 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
ГНУСЕН ЛГБТ ПЛЪХ Т Р О Л

2023.10.20 | 19:04

16
ЧИЧОТО-ГЕНЕРАЛ ЩЕ СЕ ОПАРИЧИ ЗА НАША СМЕТКА
Петър

2023.10.13 | 14:13

15
Че Терзиев и Бонев ще съберат пари за скъпи нови домове за тях си е повече от сигурно.
Жетона

2023.10.12 | 19:53

14
Не ставаш бе комунистче

2023.10.12 | 18:01

13
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik
He

2023.10.12 | 17:25

12
Кухи празни думи. Без никаква смисъл развива едни клишета, теории измислици. Тоя може да стане лелка в някоя детска градина. Там номерата му може да минат... Но едва ли.
НОВИНИ БГ

2023.10.12 | 17:17

11
!!! Крум Савов 16 януари 2023 г !!! - линк .......... Надке, че тръпки ме побиват че като те гледам през тоя че така че достоверен линк. НАДКЕ, ЧЕ КВА ГАДНА, ПРОТИВНА , ОТВРАТИТЕЛНА И МАЗНА ЦИГАНСКА МУТРА ИМАШ. НАДКЕ, НО ТУК СМЕ САМО С ГРИМ.
АНАТЕМА

2023.10.12 | 15:32

9
Тия всичките от КДС , са все оправячи !!!! Оправиха си живота с червените куфарчета , сега ще си оправят и внуците !!
Майтапчи Йово

2023.10.12 | 15:17

8
Що ли си мисля, че всичко след изборите ще лъсне и София ще се... "събуди" не като най-демократичния, както досега се опитваха нЕкои другари да ни убеждават, а като най-тъмночервения и десесарски град в тази кочина?!?
индира ганди

2023.10.12 | 15:13

7
!!! Кошм.ар!!!Крок..одили!!! !!! !!! Невероятни трансформации само с грим (галерия) !!! на.дке дойчева , че я що да направим че си по голем Кро.кодил че че от тия кроко.дили у галерията.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини