Димитър Кацаров се срещна в София с изявени личности, свързани със Смолян и региона

  • 12 октомври 2023 09:46

  • 875
  • 4
Димитър Кацаров се срещна в София с изявени личности, свързани със Смолян и региона
©

Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция се срещна в София с изявени личности, свързани със Смолян и региона. Сред присъстващите, дошли да изразят подкрепата си за кандидата за кмет на община Смолян от коалиция „Новото време“- КРОС и да му пожелаят успех, бяха Соломон и Гергана Паси, Виктор Жеков, един от най-известните треньори по сноуборд, Даниел Ангелов, ангажиран с развитие на планинското колоездене, ултрамаратонецът Красимир Георгиев, издателят Иван Панчев,  сценаристът Александър Чобанов, предприемачи и обществени фигури. 

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1155

Присъстващите се обединиха, че Смолян трябва да се възползва максимално от природните си дадености и да развива туризъм във всичките му форми. Това, което ще отличи Смолян и ще го постави по нов начин на туристическата карта на страната, е добър туристически продукт, насочен и към алтернативните форми на туризъм – приключенски, събитиен, фестивален, астрономически, селски. 

Поощряването на местните предприемачи и инвестициите за изграждане на инфраструктура, за подпомагане на къщите за гости, създаване на условия туристите да посещават природни атракции като пещери, екопътеки, маршрути за планинско колоездене и офроуд, е посоката за развитие на региона в сферата на туризма. 

* Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
875 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.10.12 | 11:37

4
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik

2023.10.12 | 10:21

3
Да пали Трабанта и да заминава.

2023.10.12 | 10:19

2
Тоя защо не е в Израел мушитрънка какво се крие.
ГНУСЕН Т РОЛ И ГНУСЕН САЙТ

2023.10.12 | 10:12

1
ИБА, МОНКАТА ПАСИ ИМА ЛИ НЯКЪДЕ ДА НЕ СЕ ВРЕ...

Добави коментар

Водещи новини