Д-р Асен Ангелов: Спорт в София за децата и семействата

  • 12 октомври 2023 09:32

  • 4697
  • 0
Д-р Асен Ангелов: Спорт в София за децата и семействата
©

В сърцето на столицата, кандидатът за кмет на София, д-р Асен АнгеловАсен Ангелов"Ти гради дома си, а мен изпрати да действам! От прага на вратата ти нататък! Аз съм Асен и искам, поздрави световната шампионка от Торун, Магдалена Христова. В края на март тя донесе две титли от първенството по лека атлетика. Преди броени дни ветеранът в леката атлетика отново прослави България с поредно европейско признание в леката атлетика. Целта на срещата беше обсъждането на важни теми, като подобряване на условията за спорт,  състоянието на спортните съоръжения, както и местата за отдих и спорт за деца и семейства на открито в столицата.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Магдалена Христова, известна със своите впечатляващи постижения в леката атлетика, не само в България, но и в целия свят, пристигна с усмивка на лицето и заедно с кандидата за кмет Асен АнгеловАсен Ангелов"Ти гради дома си, а мен изпрати да действам! От прага на вратата ти нататък! Аз съм Асен и искам разговаряха за важността на спорта за физическото и психическото здраве на столичани и за начините, по които могат да се подобрят условията за спорт в София.

Един от основните въпроси, засегнати по време на срещата, беше реновирането и поддържането на стадионите и спортните комплекси в София, бяха обсъдени и тези, които са в пълна разруха, като, например, Стадион Септември. Д-р Асен АнгеловАсен Ангелов"Ти гради дома си, а мен изпрати да действам! От прага на вратата ти нататък! Аз съм Асен и искам подчерта необходимостта от инвестиции във всекидневния спорт, тематични паркове, спортни съоръжения на открито за деца и родители. Двамата с Магдалена Христова се съгласиха, колко е важно да има и такива за хора с увреждания, което е работа на общината.

„Пари има в София има много, но не се управляват добре. Общината в София няма адекватна програма за развитие на спорта и прозрачност на бюджета.  Моля те, да ме посъветваш и да ми помогнеш, като бъдещ общински съветник, и като стана кмет да решим проблема с липсата на условия за спорт в ежедневието на  софиянци. На мен ли ми се струва или това е така, че основно има площадки за малки деца и фитнеси на открито?“ – попита кандидатът за кмет на столицата, обръщайки се към националната ни гордост.

„Има един единствен стадион за лека атлетика в София! А олимпийските спортове? Няма нито един детски басейн, където децата да тренират плуване. Добър пример, за съжаление само един, е скейт парка в Студентски град. Но до там няма транспорт. На родителите около мен им се налага лично с колите си да отделят един ден, за да заведат децата си до там. Има нужда от повече добри пимери, но твоя ще е работата, като кмет и, като финансист да намериш пари за тях.“ – допълни  Магдалена Христова, която е с преференция 105 в листата от кандидати за общински съветници на д-р Асен АнгеловАсен Ангелов"Ти гради дома си, а мен изпрати да действам! От прага на вратата ти нататък! Аз съм Асен и искам.

Д-р Асен АнгеловАсен Ангелов"Ти гради дома си, а мен изпрати да действам! От прага на вратата ти нататък! Аз съм Асен и искам е кандидат за кмет на София с бюлетина N 11.

* Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
4697 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини