Петър Витанов: Николай Шушков е правилният избор за кмет на Благоевград, той знае как да се възползва от европейските възможности

  • 07 октомври 2023 17:28

  • 1542
  • 4
Петър Витанов: Николай Шушков е правилният избор за кмет на Благоевград, той знае как да се възползва от европейските възможности
©
Слушай новината Слушай новината

Задълбочен разговор по проблемите на община Благоевград и възможните модерни, европейски решения в редица области проведоха независимият кандидат за кмет на Благоевград, подкрепен от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и коалиция Левицата, Николай ШушковНиколай Шушков„Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града“.   С това послание и евродепутатът Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее по време на среща с жители и гости на областния център на Пиринско и изслушаха техните проблеми и очаквани към бъдещия кмет.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Благоевград има нужда от качествено управление. Не някой да се учи тепърва какво трябва да прави като кмет, а човек с богат административен опит, бил на различни ръководни длъжности, с опит и в бизнеса. Видно е, че Николай ШушковНиколай Шушков„Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града“.   С това послание е харесван и уважаван от града, той е правилният избор и без никакво съмнение ще бъде добър кмет. Важно е Благоевград да избере управник, който знае как да се възползва от европейските възможности – включително за финансиране на проекти с европейски средства, заяви евродепутатът Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

По думите му доброто партньорство и комуникация между европейска, национална и местна власт дават истински нужните резултати за просперитета и добруването на хората. 

Николай ШушковНиколай Шушков„Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града“.   С това послание благодари на евродепутата и отбеляза, че тази подкрепа е много важна както за него като кандидат – кмет, така и за всички жители на община Благоевград.

Независимият кандидат за кмет Николай Шушков: Не бива да допускаме повече изтичане на човешки капитал от Благоевград

Виждам възможности в по-пълноценното използване на европейските фондова и програми, пряко насочени към развитието на регионите и населените места, които в последните години не се почувстваха в нужната степен в Благоевград, отбеляза Николай ШушковНиколай Шушков„Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града“.   С това послание

Управлението на община Благоевград е лишено от устойчивост и дългосрочна ориентация; не е отворено към иновации, въвеждане на нови решения и добри практики; не е ефективно, не гарантира честност, безпристрастност и предсказуемост; лишено е от откритост и прозрачност, не улеснява разбирането за това, как се решават значимите въпроси, как се използват обществените фондове и как е защитен обществения интерес, каза още Николай ШушковНиколай Шушков„Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града“.   С това послание, който е номер 74 в бюлетината.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1542 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.10.08 | 01:52

4
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

2023.10.08 | 00:31

3
Да живеят Братушките че ни освободиха от фашистите! Слава наРусия! Слава на Путин!

2023.10.07 | 21:24

2
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik

2023.10.07 | 18:29

1
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР! НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!! НАСЕЛЕНИЕТО НАМАЛЯ НАПОЛОВИНА ЗА 40 ГОДИНИ АМЕРИКАНСКИ ГЕНОЦИД!!!СМЪРТ ЗА ГАДНИТЕ СОРОСОИДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЕХНИТЕ ЛГБТ ТРО-ЛОВЕ! ДА СИ ВЗИМАТ ВОЕННИТЕ ОКУПАЦИОННИ БАЗИ И ДА СЕ РАЗКАРАТ ОТ РОДИНАТА НИ!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини