Хекимян с първо интервю в БТВ, той: Структури на ГЕРБ бяха предложили други журналисти за кандидат за кмет

  • 05 октомври 2023 17:51

  • 1790
  • 3
Хекимян с първо интервю в БТВ, той: Структури на ГЕРБ бяха предложили други журналисти за кандидат за кмет
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Сред номинациите за кмет на София от структурите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имаше и имена на други журналисти. Хората от партията виждат в нас личности, които могат да свършат работа за града. Познават проблемите на града и могат да работят за тях. Това заяви кандидатът за кмет на София, издигнат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДС, Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални в предаването "Лице в лице" по БТВ. 

Той уточни, че не е станал партиен член на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

БТВ винаги е бил мой втори дом. Винаги съм работил със сърце и ясната мисъл, че не искам да има репутационна щета. Това че има репутационна щета го твърдят определени хора. Винаги съм работил, за да защитавам доброто име на телевизията. Колегите ме понзават до болка. Аз съм с тях от сутрин до вечер. Те знаят, че не съм ги предал. Сигурен съм, коментира Хекимян. 

За да се почувстваш у дома си трябва да те приемат. За седмица и половина в отбора за София видях хъс за победа и приемането ми сред тях. Видяха, че ще имат защитник на техния труд, каза още той. 

Аз не виждам съмение което да отхвърля от себе  си. В момента, в който приех кандидатурата отношенията ми с БТВ приключиха доста бързо. Кратък беше периода, не е обмислено нито седмици, нито месеци. Много кратко време, в което трябваше да взема решение. Дадох си сметка, че искам да го направя, искам да работя за София. Има моменти, в които трябва да се поеме отговорност, когато залогът е голям, залогът за София да не бъде спряна ръчната спирачка, да не се развива града. Има партии, които само преди година бяха задраскали инфраструктурни проекти, свързани с метрото, свързани с водопровода и канализацията. Това са хора, които днес милеят и искат да работят за нея, обясни Хекимян. 

Антон Хекимян: София не може да бъде заложник на думи, за нея трябват дела

Относно казуса "ремонт на ремонта", той заяви: С екипа зад мен ще работим подобни казуси да бъдат избегнати. Със сигурност има кусури. Ако се вгледаме във всяка една плочка ще има нещо, което няма да ни хареса. Нека гледаме голямата картина. 

На въпрос дали трябва да бъде удължена концесията на "Софийска вода", той отговори: „Делата са достатъчно ясни и категорични, за да може този подпис да може да бъде положен и да може да се пристъпи към изпълнение. Делата показаха по какъв трябва да се поеме, да ще подпиша“. 

„Важно е в столицата да има енергийна независимост. Реновиране и модернизация на мощностите на „Топлофикация София“ може да се случи. Инфраструктурата ѝ трябва да остане общинска или държавна и не трябва да се стига до приватизация. Ще разчитаме и на помощ от държавата“, каза още кандидатът за кмет по отношение на "Топлофикация София". 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1790 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.10.05 | 18:26

3
НЕНОРМАЛНИК

2023.10.05 | 18:09

2
Селяндурските гащници - бегом обратно на село.
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.10.05 | 18:05

1
МАРШ ОТ СОФИЯ НЕГРАМОТНА СТАРОЗАГОРСКА KУPBO.

Добави коментар

Водещи новини