Кандидатът за кмет на Пловдив от ПП-ДБ: Аз съм човек на действието, а не на думите

  • 04 октомври 2023 19:20

  • 874
  • 3
Кандидатът за кмет на Пловдив от ПП-ДБ: Аз съм човек на действието, а не на думите
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Аз съм пловдивчанин. Моите прародители са от Пловдив. Моите родители са от Пловдив. Аз съм учил и живея в Пловдив. Всичко, което мога да дам на Пловдив е това, което съм натрупал през годините и като наследство и като лични качества с моите управленски и политически ангажираности.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Ивайло Старибратов, кандидат за кмет на Пловдив от „Продължаваме промяната - Демократична България“. „Може би не съм популярен в социалните мрежи, защото не съм толкова активен там, но повечето от хората ме познават и то добре“, коментира той във връзка с критиките, че не е разпознаваемо лице. „Аз не се притеснявам от това дали съм разпознаваем или не. Имал съм доста каузи. Аз съм човек на действието, а не на думите“, посочи Старибратов.

Той коментира и казуса с Пловдивския панаир. Старибратов подчерта, че трябва да има национално решение и участие на държавата в управлението на панаира. Той изрази надежда панаира да не се събаря и да не се строят блокове, а да си остане. „Надявам се да спрем с това презастрояване на Пловдив“, каза кандидатът за кмет. 

Кандидат-кметът на ПП-ДБ в Пловдив поиска да не се затваря Бетонния мост преди завършването на пробива под гарата

Той коментира, че автобусите в Пловдив пестили, като не пускали климатици. „В Пловдив температурите са твърде високи, за да няма климатици“, посочи той. „Най-важните инфраструктурни проекти са тези, които са започнати. Пловдив е затапен. Ако не направим сериозни крачки за отпушването, ще стане по-зле“, предупреди Старибратов.

„Пловдив не се обезлюдява. Напротив. Пловдив има пренаселване с много от околните села и населени места, включително Хасково, Кърджали, Смолян. Ние го забелязваме по движението на колите в града. Хората намират работа в Пловдив, по-добре платени са отколкото в другите градове“, заяви кандидатът за кмет.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
874 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Тенев

2023.10.05 | 09:45

3
Мяса ми на Симеончо тоя....

2023.10.05 | 00:49

2
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> mub.me/medbg
Тодор

2023.10.04 | 19:31

1
Те всички така казват и после като седнат в креслото и забравят какво са казали предизборно

Добави коментар

Водещи новини